Tajnoviti Nole ipak otkrio neke detalje o veridbi sa Jelenom (VIDEO)

 
  • 0

Srpski teniser je želeo da ostane misteriozan i kada mu je pitanja o venčanju postavljao francuski novinar na Rolan Garosu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nalazi se na pobedničkom koloseku, a osim toga, pažnju privlači i zbog toga što će uskoro postati otac i suprug.

Nole se trenitno nalazi u Parizu gde je počeo Gren slem turnir koji želi da osvoji. Na Rolan Garosu su iskoristili priliku da proćaskaju sa Novakom. Za početak, veridba sa dugogodišnjom devojkom Jelenom Ristić.

- Ne mogu da kažem kako sam je zaprosio, jer to držimo za sebe. Ali mogu da kažem da sam je pitao u Provansi, dakle u Francuskoj - ostaje tajnovit naš teniser, a na pitanje da li je bio zabrinut u vezi sa Jeleninim odgovorom, rekao je:

- Bio sam prilično samouveren da će reći "da", jer sam se baš potrudio da to iznenađenje organizujem kako treba. Nisam prihvatao "ne" kao odgovor - kroz smeh dodaje Novak, rekavši i da je Jelena mogla da pretpostavi da je rešen da se njih dvoje vere.

- Rekla je da to je prepostavljala već neko vreme... ali je bila iznenađena na kraju, što me je i usrećilo.

Kada je u pitanju organizacija venčanja...

- Učestvujem u planiranju, ali ne koliko ona. Angažovali smo i planera kako bismo to organizovali na najbolji mogući način. U kontaktu smo sa kompanijom. Trudimo se da to večanje bude najlepše za nju i da ona bude srećna, jer znate kako kažu:"Srećna žena je i srećan život".

- Kada je veliki dan? Nisam dobio još pozivnicu - rekao je novinar.

- Uskoro, uskoro. Neće biti mnogo gostiju. Trudimo se da to bude malo i privatno venčanje - rekao je Nole, a na pitanje da li će biti u Srbiji, ostao je tajnovit.

- Ne mogu da kažem.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Klub ostao bez golmana, bivši igrač Zvezde i Partizana stao na gol i branio pola sata

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA