NEMA VIŠE DILEME: Ivković novi trener Efesa!

 
  • 2

Informaciju potvrdio grčkim medijima Vangelis Agelu, sadašnji trener turskih "pivara", i nekadašnji Dudin asistent u Olimpijakosu

Dušan Ivković i definitvno preuzima ekipu Anadolu Efesa naredne sezone! To je potvrdio Vangelis Agelu, sadašnji trener turskih "pivara", i nekadašnji Dudin asistent u Olimpijakosu.

- U decembru je započet dvogodišnji program u Efesu. Sada dolazi Dušan Ivković, koji će voditi kompletan program, koji će se sprovoditi sa predanošću i istrajnošću - rekao je Agelu za grčki portal "Sport 24".

On je istakao da je prethodna sezona bila vrsta tranzicije i stvaranje osnove za budućnost. Efes je završio takmičenje u četvrtfinalu plej-ofa državnog šampionata.

Ivković će se dakle vratiti klupskoj košarci nakon osvajanja Evrolige sa Olimpijakosom, i nakon što je dve godine bio posvećen isključivo obavezama u reprezentaciji Srbije. Posle Evropskog prvenstva u Sloveniji 2013. godine, Duda se povukao sa mesta selektora.

I dalje se spekuliše koga bi od srpskih igrača Ivković doveo u tursku ekipu, a najviše se pominje ime plejmejkera Mega Vizure, Vasilija Micića.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Najbolji momenti meča Jedinstvo- Vojvodina: Ubljani uzeli bod Lalama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • OFK

    23. maj 2014 | 23:09

    Jel dao koju paru za Srbiju? Sumnjam

  • Mozaik

    25. maj 2014 | 14:26

    Dovedi Micica, spasiga od NBA, propasce tamo, bolje da u Efesu bude 2. plej nego da bude drugi plej u NBA razvojnoj. :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA