MINI LIGA ŠAMPIONA: Sprema se regionalna liga u vaterpolu!

 
  • 3

Na sastanku predstavnika Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Slovenije postignut dogovor za dodatnih 15 dana o konsultacijama unutar saveza vezane sa regionalnu ligu

Predstavnici vaterpolo saveza Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Slovenije dogovorili su se u Beogradu da u narednih 15 dana izvrše dodatne konsultacije unutar samih saveza kako bi bio postignut sporazum o sistemu takmičenja i broju klubova u regionalnoj ligi.

U konstruktivnoj diskusiji na sastanku prvog Upravnog odbora buduće ''Triglav vaterpolo lige'' predstavnici nacionalnih saveza izneli su predloge vezane za sistem takmičenja i broj klubova, uvažavajući, pre svega, situaciju u svojim sredinama, preneo je Vaterpolo savez Srbije (VSS).

Takođe je razgovarano o prenosima, TV pravima, marketingu, PR komisiji, o čemu će biti reči narednoj sednici UO. Iz VSS u UO su kooptirana trojica članova - predsednik Milorad Krivokapić, potpredsednik Aleksandar Šoštar i Goran Bojović.

Na sastanku u srpskoj Kući vaterpola Hrvatsku su predstavljali Predrag Sloboda, Perica Bukić i Željan Konsuo, Crnu Goru Ðuro Marić i Petar Porobić, a Sloveniju Marko Tropan.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Histerija i vrištanje jer samo je jedan Nole: Snimak koji pokazuje koliko Kinezi obožavaju Đokovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA