Ana u polufinalu Rima!

 
  • 2

Srpska teniserka savladala je Karlu Suares Navaro u tri seta - 6:4, 3:6, 6:4

Nošena velikim trijumfom protiv Marije Šarapove, srpska teniserka Ana Ivanović savladala je Špankinju Karlu Suares Navaro u tri seta - 6:4, 3:6, 6:4 u četvrtfinalu Rima.

Pobednica meča Serena Vilijams - Ži Ženg biće joj protivnica u polufinalu!

Suares-Navaro i Ivanovićeva odigrali su samo jedan međusobni duel u Dohi 2012. godine kada je Špankinja predala Ani pri rezultatu 6:1, 4:1 u drugom setu. Do duela sa Anom, Suares-Navaro stigla je nakon što joj je meč osmine finala predala Rumunka Simona Halep, koja je nedavno bila bolja od Srpkinje u Madridu.

TOK MEČA

Ana je odlučila da od samog starta pritisne protivnicu, i da iskoristi prvu brejk loptu za vođstvo od 2:0. Ipak, Špankinja se već u narednom gemu vratila i uzvratila ribrejkom. Iako je Ana imala dve brejk lopte, napravila je dve greške, pa je Suares Navaro brzo pohvatala konce i uspostavila svoju igru.

Ivanovićeva je previše žurila u petom gemu, pa je protivnica napravila novi brejk, a potom je i materijalizovala za vođstvo 4:2. Ipak, momentum je Srpkinja iskoristila kada je prekinula seriju Španjkinje. Konačno se Ana smirila i počela da pogađa sve što je htela, pa je osvojila naredna četiri gema i osvojila prvi set, u napornom desetom gemu.

U nastavku je ipak Špankinja ponovo preuzela stvari u svoje ruke, pa je lako povela sa 3:0 i dva brejka. Iako je Ana uspela da vrati jedan brejk, Suares Navaro je ubedljivo uspela da osvoji drugi set 6:3.

Izjednačeno je bilo u trećem setu, sve do devetog gema, kada je Ana uspela da napravi brejk, koji joj je obezbedio pobedu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo Mileta Ilića šta očekuje od Jokića u NBA ligi: "U njih uvek svi sumnjaju, ali..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA