KRALJ NAMEŠTALJKI: Samo pijan može da poveruje da se u srpskom fudbalu ne namešta!

 
  • 21

Makedonski menadžer, koji je stručnjak za nameštanje, objašnjava zašto je fudbalska liga Srbije nameštena i zašto je Sloboda izbegavala predstojeći meč* Ja sam još živ samo zbog togas što umem da ćutim. Naravno da ne želim da pričam o imenima. Osim toga, skoro pa živim od nameštaljki - tvrdi Velibor Džarovski

Poznati estradni i sportski menadžer Velibor Džarovski ismejao je saopštenje Izvršnog odbora Zajednice klubova Superlige u kojem se navodi da je domaće prvenstvo regularno!

- Samo drogiran ili pijan čovek može da kaže da je Superliga Srbije regularna - priča nekrunisani kralj nameštaljki u izjavi za Informer.

Makedonac je istakao da je nemoguće preko noći prestati  s nameštaljkama, ako je već ustaljen takav način funkcionisanja.

- Naravno da se namešta u srpskom fudbalu! Šta vi mislite, nameštalo se poslednjih 50 godina, a sdaa su odlučili da igraju pošteno?! Nemojte meni da pričate o poštenju, mnogo utakmica sam namestio da bih poverovao u to!

Inicijativa za sednicu Izvršnog odbora Superlige bilo je saopštenje čelnika Slobode, u kojem se najavilo da zbog neregularnosti neće igrati predstojeću utakmicu sa Zvezdom, tražeći smenu predsednika Zajednice Zvezdana Terzića.

- Činjenica je da je Zvezda u ovom trenutku najjača u Srbiji, zato se Sloboda plaši da će izgubiti. To je samo napad na crveno-bele i ništa više. Te fore ne prolaze kod pametnih ljudi. Ljudima iz Slobode je važno da naprave atmosferu u kojoj će unapred opravdati poraz od ekipe koja je za njih Real Madrid - kaže čovek čije je ime sinonim za nameštaljke.

Džarovski tvrdi da zna imena ljudi koji u Srbiji nameštaju.

- Ja sam još živ samo zbog togas što umem da ćutim. Naravno da ne želim da pričam o imenima. Osim toga, skoro pa živim od nameštaljki - ne krije Džarovski.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Informer)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dani

    9. maj 2014 | 13:53

    Pametno zboris matori!

  • 1970

    9. maj 2014 | 14:15

    videli smo mi u derbiju ko je bio i ostao najjači u Srbiji...kupljena titula, nama ne treba !

  • Karla Bruni

    9. maj 2014 | 14:47

    Jasno ko dan.Vojvodina slavi 100 godina i osvaja kup...Zvezda 7 godina ne zna sta je prvo mjesto i ..namjestila je da ni dragi Bog ne bi mogao da im oduzme kupljeno...sta je bilo unazad , nema potrebe da se elabolira...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA