NIKOLIĆ: Kod nas se zna ko šutira penale! (VIDEO)

 
  • 16

Trener Partizana nada se da će crno -beli dobiti ove polusezone još neku priliku da daju gol sa bele tačke, jer do sada imaju stoprocentan učinak, jedan od jedan

 Trener fudbalera Partizana, Marko Nikolić, nada se da će ove polusezone crno - beli dobiti priliku da šutnu još neki penal. On je istakao da se u Partizanu zna ko šutira penale, aludirajući na situaciju sa 146. večitog derbija kada je Zvezda promašila dva jedanaesterca.

- Imali smo samo jedan penal dosuđen ove polusezone i on je izveden uspešno. Nadam se da ćemo imati još prilike da šutiramo sa bele tačke i da ćemo biti uspešnji, jer se kod nas zna unapred ko šutira penale - rekao je Nikolić, aludirajući na izjavu Milijaša da ga je Ninković zamolio da šutira penal.

Nikolić je još dodao da je verovao u Drinčića za koga tvrdi da ima najjači šut u Superligi.

- Kada i kod nas u klub budu došli statističari da mere snagu udarca, ako Drinčić bude šutirao iz sve snage verovatno će pokazati najjači šut u ligi. To je dokazao nekoliko puta ove polusezone. I drugi igrači, kao na primer Milijaš ima dobar šut, ali je njegova tehnika drugačija - rekao je Nikolić i dodao da je za njegove igrače derbi već prošla stvar:

- Derbi je bio i prošao. Završio se dobro za nas. Ispunili smo cilj, a sada imamo novi da ostvarimo četiri pobede do kraja - rekao je Nikolić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(P. Milinković)

Video: Delije poslale jasnu poruku igračima pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • deki

    29. april 2014 | 13:27

    Dzajic je posle sramnog aboliranja postao najveca bruka u nasem fudbalu!

  • pixi10

    29. april 2014 | 13:08

    Milijas im je mozda pustio da sutiraju penale ali DIZANJE PEHARA nema sanse! Ceo zivot ces biti trener-gubitnik... Rasovic je uzeo jesenju titulu sa tri puta slabijom ekipom a ti si sve upropastio i to te izjeda!!!

  • marko

    29. april 2014 | 12:16

    Debilu celavi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA