TAKO MALI, A VEĆ NACISTI! Pioniri Vojvodine salutirali fašističkim pozdravom! (FOTO)

 
  • 29

Dečaci rođeni 1999. godine slikali se posle utakmice sa uzdignutom rukom, a Antifašistička akcija Novi Sad upozorila je klub da treba više da povedu računa o edukaciji dece o žrtvama rata

Veliki skandal desio se na utakmici mlađih kategorija u fudbalu! Članovi omladinskih kategorija FK Vojvodine (rođeni 1999. godine) slikali su se kako salutiraju nacističkim pozdravom sa uzdignutom rukom!

"Antifašistička Akcija Novi Sad" upozorila je javnost u ponedeljak da su četvorica pionira FK Vojvodina fotografisani dok salutiraju ovim pozdravom.

"Razumemo da su ovi omladinci u uzrastu u kome tek formiraju svoj svetonazor i pogled na život, razumemo i da su proizvod jednog bolesnog i poremećenog društva u kome je normalno i poželjno sve što je nenormalno i bolesno, ali ne razumemo zaposlene u FK Vojvodini koji su zaduženi, pored sportskog, i za pedagoški rad s ovom decom.

Apelujemo na ljude u FK Vojvodini koji su zaduženi za rad s omladinskim kategorijama da upoznaju svoje učenike sa žrtvama koje su klub i njeni članovi podneli u borbi protiv fašizma. Ceo jedan tim Vojvodine je dao život u ratu. Ukoliko sami nemaju pojma o ovim istorijskim činjenicama, tu smo da pomognemo", naveli su ljudi iz AFA.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Driftovanje iz prvog lica: Evo kako to izglead kada se nalazite u automobilu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Patak Daca

    29. april 2014 | 11:00

    Sta prica ovatakozvana" antifasisticka akcija" pa oni su sramota ovog grada Novog Sada, gospodo Tito je umro 1980. i antifasizam i fasizam ne umro s njim,ostala je demokratija i sloboda,prema tome gospodo antifasisti odkulirajte LOMA, da nekazem grublje.

  • Toba

    29. april 2014 | 10:55

    2-3 vaspitne

  • Risto

    29. april 2014 | 11:05

    Treba njih dobro samo nasamarati pa da vidis fasista

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA