Lukač i Mrđa idu u Ameriku?!

 
  • 14

Vršilac dužnosti selektora Srbije, Ljubinko Drulović ozbiljno računa na nedavne aktere večitog derbija, kao i na Darka Lazovića, odnosno Andriju Živkovića

Na proteklom 146. večitom derbiju viđena su mnoga poznata fudbalska imena, menadžeri inostranih fudbalskih klubova, a prisutan je naravno bio i  vršliac dužnosti selektor reprezentacije Srbije, Ljubinko Drulović.

Drulović je u razgovoru za naš portal sumirao utiske sa najveće utakmice srpskog fudbala:

- Utakmica je bila ispunjena nabojem, emotivnim. Obe ekipe su ušle maksimalno motivisane u meč, a Partizan je bolje otvorio utakmicu. Prvi penal koji je odbranio Milan Lukač je dao krila i moral crno-belima koji su na kraju slavili. Dobra stvar je što je vraćena neizvesnost, iako je Zvezda mogla da izbori nerešen rezultat - rekao je Drulović, a zatim se osvrnuo i na igrače koji će možda dobiti poziv za predstojeću američku turneju:

- O Milanu Lukaču sam imao visoko mišljenje i pre derbija. Iskreno ima velike šanse da se nađe na spisku. Posmatram formu i ritam svih igrača. Iz tabora crveno-belih, sjajne partije pruža Dragan Mrđa, kao i Darko Lazović, koji je malo nekonstantan zbog duge pauze.

- Što se tiče Partizana, tu je naravno Andrija Živković, ali je on još uvek mlad. Videćemo, ima još par igrača - zaključio je razgovor perspektivni stručnjak.

Fudbalsku reprezentaciju Srbije očekuju prijateljski dueli sa Panamom, Brazilom i Jamajkom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M.Raković)

Video: Momenti koji su obeležili 174. večiti derbi a nisu mogli da se vide na televiziji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    28. april 2014 | 21:36

    Dva amaterska penala napravise od Lukaca golmana, da se krstis.

  • Srbin

    28. april 2014 | 21:34

    Ne znam kako vi mislite o druloviću, ali meni je on vrhunski stručnjak. FSS treba da počne veliku saradnju sa njim, treba da se gradi nesta. Ali kako znamo naše, oni će dovesti nekoga, koji nema pojma...

  • Lik

    29. april 2014 | 01:15

    Prvo je glupo što grobari idalje raspravljaju dal je bilo penala ili ne...a iz aviona si videlo...drugo glupo je što neki cigani pričaju promasili smo penale...Nismo ,nego je dečko vrhunski odbranio,ne umanjujte uspeh čoveku...a Mrdja je konstantan cele sezone i zaslužuje više od bilo kog odavde

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA