Beograd više voli hrvatske košarkaše nego Doris Dragović!

 
  • 3

Finale ABA lige koje se igra u Kombank Areni između Cibone i Cedevite posmatra oko 1700 ljudi, što je za 200 više nego na koncertu hrvatske pevačice na istom mestu, pre nekoliko nedelja

Košarkaši Cibone i Cedevite igraju finalni meč ABA lige u Kombank Areni pred više od 1.700 gledalaca.

Posle neočekivane eliminacije oba srpska predstavnika, hrvatski klubovi okupili su više publike nego hrvatska pevačica Doris Dragović, pre nekoliko nedelja, koja je imala 1.500 fanova.

Na tribinama najveće sportske hale na Balkanu, osim istinskih ljubitelja košarke iz Srbije, nalaze se i navijači iz Zagreba.

Zanimljivo je da je karta za finalnu utakmicu mogla da se nabavi po simboličnoj ceni od 10 dinara, i to za mesto u loži.

Iako se nisu plasirali u finale ABA lige, košarkaši Zvezde, ipak imaju šanse da igraju Evroligu sledeće godine, dok Partizan, uz mnogo sreće, može samo preko kvalifikacija.

(D. S./M. P. )

Video: Džoel Bolomboj odgovorio da li je veći optimista ove sezone za Zvezdu u Evroligi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Izigran

    27. april 2014 | 21:28

    Pa to su hrvatski tajkuni koji su kupili malte ne celu Srbiju dali svojim radnicima naredjenje da moraju da dodju na utakmicu

  • X:D

    27. april 2014 | 23:31

    Ovi što su došli, došli su čisto da im ne propadnu karte, jer su ih platili tako što su crnčili više dana, ipak je kriza ...

  • MikiGrobar

    28. april 2014 | 03:30

    Najjaca je zastava u pozadini

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA