Murinja branio čovek koji je u rukama imao samo 90 minuta

Australijski golman Mark Švarcer igrao je od 18. minuta u Madridu, a da je do tada odigrao samo jedan meč za Plavce * I ostavio je solidan utisak

  • 2

Veliki problemi zadesili su Čelsi i Žozea Murinja u 18. minutu meča polufinala Lige šampiona protiv Atletika iz Madrida. Standardni golman Petr Čeh morao je da napusti igru zbog povrede, a na teren je ušao Mark Švarcer, čovek koji je ove sezone samo 90 minuta branio.

I to što je branio bolje da nije pošto je Čelsi poražen na ''Stamford Bridžu'' od Sanderlenda rezultatom 2:1, čime su verovatno izgubili titulu. Činilo se da će Čelsi i na ''Vinsente Kalderonu'' kiksnuti posle izlaska Čeha sa terena, ali je Švarcer u nekoliko navrata odlično intervenisao i podsetio na slavne dane u Premijer ligi.

- Nisam imao mnogo vremena da razmišljam u situaciji kada sam ulazio na teren. Samo sam ušao i trudio se da odradim svoj posao. Možda Čelsi nije imao toliko šansi, ali smo odigrali dobar meč - istakao je Švarcer.

Švarcer, koji ima 41. godinu, takođe je postao najstariji fudbaler koji je igrao u nokaut fazi LŠ, a svoje fudbalsko ime sagradio je braneći u Fulamu i Midlsbrou. Kako sada stvari stoje Švarcer će braniti do kraja sezone pošto prve prognoze za Čeha nisu dobre.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA