Nikolić veruje da kiša ne može da zaustavi Grobare!

 
  • 2

Stratega crno-belih ne opterećuje najava lošeg vremena za vikend i smatra da ih navijači mogu pogurati do pobede

Ne računajući prvo kolo prolećnog dela šampionata i meč sa Novim Pazarom, pred fudbalerima Partizana je možda i najveći ispit u drugom delu sezone. U goste im dolazi Vojvodina, ekipa koja poslednjih godina zna kako se igra u Humskoj, jer su više puta nosili sva tri boda za Novi Sad.

Međutim, Partizan mora da pobedi ukoliko želi da ostane u trci za titulom, a trener Marko Nikolić nema dilemu.

- Uvek kad igraju Partizan i Vojvodina taj meč nosi epitet derbija, a statistika poslednjih godina zahteva od nas da budemo maksimalno motivisani. Prvi put posle duže vremena imam sve igrače na raspolaganju, mogu da izvedem ono što bi trebalo da bude najbolji tim - rekao je Nikolić koji se osvrnuo i na predviđanja za loše vreme tokom vikenda

- Očekujem i dosta publike na tribinama čak i kako bude loše vreme. Šta je jedna kiša za navijače Partizana? Siguran sam da će Grobari doći u velikom broju i podržati nas kao i do sad.

Iako je do kraja jesenjeg dela šampionata vodio Vojvodinu, Nikolić smatra da se ekipa promenila i da nisu tačne priče o njegovom izrazitom poznavanju Lala.

- Drugačiji je to tim nego jesenas. Tu su mlađi igrači poput Gaćinovića i Babića, kojima podršku pružaju iskusni Jovanić, Pekarić, Puškarić i Alivodić. Dobro smo ih analizirali, znamo recept kako da dođemo do pobede protiv nezgodne ekipe - rekao je strateg crno-belih.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blok

    4. april 2014 | 15:09

    "Očekujem i dosta publike na tribinama čak i ako bude loše vreme. Šta je jedna kiša za navijače partizana? Siguran sam da će grobari doći u velikom broju i podržati nas kao i do sad." HAHAHAH alo FESTERE kome pricas ti ovo majke ti? Ne moze da ih bude preko 5000 (sem na derbiju, a i to jedva) pa sve i da je 30 stepeni i sunce ko u Majamiju

  • Wally

    4. april 2014 | 18:18

    Dolazim ako završite krov pre utakmice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA