Fudbalski sanjar rekao ćao fudbalu: Tata, nadam se da si ponosan!

Kristijan Kivu više ne može da se bori sa godinama i povredama. Jutros je raskinuo ugovor sa Interom, a zatim objavio kraj karijere

  • 0

U jednom danu je Kristijan Kivu raskinuo ugovor sa Interom i objavio svetu da završava fudbalsku karijeru protkanu uspesima. Kristijana Kivua više nećemo gledati u borbi za titule i bodove.

Rekao je ćao!

- Ušao sam u svet fudbala kao dečak, sanjar sa puno ambicija. Napuštam ga sa nekoliko sedih u kosi, mnogo ožiljaka i ubeđenosti da sam srce ostavio tamo gde i pripada, iako sam uvek davao sve od sebe u klubovima u kojima sam igrao.

- Tata, nadam se da si ponosan na to kakav sam čovek postao. Ovo je kraj putovanja i početak dela života u kome ću se odmarati - napisao je Kivu na Fejsbuku.

On je u Inter došao 2007. godine iz Rome i sa klubom iz Milana osvojio tri šampionata Italije, dva nacionalna kupa, Ligu šampiona i Svetsko klupsko prvenstvo.

Poslednje tri godine malo je igrao zbog čestih povreda, a poslednji put na terenu bio je u maju 2013. godine.

Kivu je za "neroazure" odigrao 168 utakmica i postigao tri gola, a tokom karijere igrao je za Resitum, Univerzitet Krakovju, Ajaks i Romu.

Za reprezentaciju Rumunije odigrao je 75 utakmica i postigao tri gola.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA