NIKOLIĆ: Žao mi je sudija, ako ne mogu da izdrže nek menjaju posao!

 
  • 14

Trener Partizana na konferenciji za medije pred duel sa OFK Beogradom pričao o pritiscima na sudije

U toku je konferencija za medije FK Partizan na kojoj trener Marko Nikolić priča o očekivanjima na meču OFK Beogradom.

Međutim, on je odmah na startu upitan da li misli da su sudije pod velikim pritiskom na mečevima i da svaka njihova grešak, kansije bude još kobnija po arbitre.

- Baš mi ih je žao. Sudije koje ne mogu da izdrže pritisak neka se bave drugim poslom. Svi mi u sportu nosimo određeni pritisak - rekao je Nikolić.

On se zatim osvrnuo na meč sa OFK Beogradom.

-U seriji smo od četiri pobede i želimo da je nastavimo. Ovo je za nas novo finale, protiv mladog perspektivnog protivnika koji će biti motivisan. Romantičari su mnogo bolja ekipa, nego što to tabela pokazuje. Biće jači za tri igrača koja su odmarala. Moramo da igramo borbeno i sa puno energije kao na prethodnim mečevima. Sjajno smo odradili radnu nedelju i jedva čekamo utakmicu - rekao je Nikolić.

Na pitanje da li je ekipe dodatni pritisak što igra posle Zvezde, strate Partizana je rekao:

- Ne osećamo pritisak što igramo posle Zvezde. Ja ga prvi ne osećam i dosta mi je priče o pritisku.  Živimo za titulu i tako se ponašamo , ali je činjenica da termini utakmica nisu korektni. Ali, vidite da se mi adaptiramo na sve pa ćemo tako i na to - rekao je Nikolić i zaključio:

-Utakmice Partizana su uzbudljive dinamične i sa puno ritma i uvek dva tima maksimalno motivisana. Voleo bih da su takvi i svi ostali mečevi. To je ono što publika voli. Fudbal je jedna vrsta teatra i gledaoci dolaze da vide zanimljivu predstavu - poručio je Nikolić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Delije poslale jasnu poruku igračima pred večiti derbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • glodarska posla

    28. mart 2014 | 15:19

    Ovaj covek je toliko postao dosadan da niko neobraca paznju na njega

  • .::MoonChild::.

    28. mart 2014 | 15:42

    Počeo si opasno da zamaraš!

  • Veso

    28. mart 2014 | 15:58

    Sta je Grobari sad vam nisu dobre sudije?Dok vam je tata Tole navlacio titule govorili ste sta hoce Zvezda, Rad, i Vojvodina i td, sudije nisu na nasoj strani, mi smo najaci tim...A koliko ste jaki videlo se pre par god. u kupu kad ste oteli pehar Vojvodini....Sad se vremena menjaju, Tole ne moze vise namestati jel jos malo ce u zatvor pa moce da igra sah sa Djuricem...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA