NBA: Minesoti malo jedan Lav, Raduljica nije ni šutnuo na koš! (VIDEO)

 
  • 0

"Vukovi" su poraženi u svom Mineapolisu od Finiksa kome je ovaj meč bio bitan zbog ostanka u trci za plej of. Kazins, Gej i Tomas razmontirali Milvoki na gostujućem terenu

U noći između nedelje i ponedeljka u NBA ligi odigrano je sedam mečeva. Milvoki našeg Miroslava Raduljice poražen i 57 put ove sezone, a bolji od "jelenova" bio je Sakramento 124:107. Minesoti, ali i Kevinu Lavu je nedostajao povređeni Nikola Peković u meču protiv Finiksa, u kome su poraženi 127:120.

Kada udarni trio Kingsa koji čine Kazins, Gej i Tomas bude inspirisan protiv vas, odmah računajte da postoje vrlo male šanse da ih pobedite. Tako je bilo i u Milvokiju.

Čak 11. put ove sezone oiva trojica su na jednom meču postigli više od 20 poena, i to dosta više. Gej je dao 24, Tomas 30 i Kazins 32, a uz to zbir njihovih skokova bio je veći od polovine uhvaćenih lopti Baksa.

Na drugoj strani kod domaćina jedini koji je pokušao da pruži kakav takav otpor bio je O. Džej. Mejo sa 21 poenom, a pomoć mu je pružio i Iljasova sa 14. Miroslav Radiljica je igrao nešto manje od pet minuta i zabeležio jedan skok u svojoj statistici, a nijednom niji šutnuo prema protivničkom košu.

Ni fantastična partija Kevina Lava, falila mu asistencija za tripl-dabl, nije pomogla Minesoti da savlada Finiks čijim igračima je ovaj meč bio veoma važan ukoliko žele da uđu u plej of.

Sansi su na krilima Markifa Morisa, Bledsoa i Takera odneli trijumf iz Mineapolisa. Prvi je postigao 25 poena i imao osam skokova, drugi 21 uz po pet uhvaćenih lopti i asistencija, a treći 19 poena i osam skokova.

Podršku su imali u Goranu Dragiću koji je dodao još 18 koševa i imao šest dodavanja. Sa druge strane sjajni Lav postigao je 36 poena, uhvatio 14 lopti i devet puta sistirao saigračima, dok je njegov saigrač Martin imao 25 poena.

Trebalo bi pomenuti i dobru rolu Rikija Rubija koji je imao 19 koševa i još devet asistencija.

NBA, rezultati:

Atlanta - Toronto 86:96

Finiks - Minesota 127:120

Vašington - Denver 102:105

Milvoki - Sakramento 107:124

Bruklin - Dalas 107:104

Klivlend - Njujork 106:100

Orlando - LA Lejkers 94:103

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Video: Gostujuća tribina na stadionu Luj II pred meč Monako - Zvezda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA