Zbog jedne seksualne greške sada želi da ostavi svog muža - ali mnogi smatraju da greši i da je ona kriva

 
  • 10

Brakovi i veze koji su bez seksa su češći nego što mislite

Uobičajeno da se ljudi pitaju imaju li seks manje nego što je to prosek za druge, a kako je normalno da libido varira kroz vezu može da bude veoma nezgodno kada seks u potpunosti nestane u nekom odnosu.

Jedna od korisnica Mumsnet-a podelila je svoju priču i zatražila pomoć drugih korisnica.

Nezainteresovanost za seks je česta u vezama i brakovima. Foto: Pixabay.com

- Osećam se jako loše. Moj muž je izgubio interesovanje za seks i uopšte više nije zainteresovan. Mislila sam da sam ja problem, čak sam i smršala i vratila se ne kilažu koju sam imala pre trudnoće.

Išla sam redovno na depilaciju ne bih li ga zainteresovala da opet imamo seks. Sinoć sam se pojavila u seksi vešu i tangama ne bi li video kako sam se sredila za njega, a on je samo predložio da se mazimo jer je previše umoran. Kako da se izborim sa ovakvom situacijom?, upitala je očajna žena.

Dodala je da je razgovarala sa njim o svemu tome, ali da je on uvek umoran.

- Rekao mi je da odlazim prerano u krevet i da ga to odbija, pa sam počela da ostajem do kasno i idem na spavanje kada i on. I ništa! Umorna sam od odbijanja i ne znam kako da se nosim sa ovim... Imam 34 godina i ne želim da se lišavam seksa. Da li je ludo to što želim da se razvedem zbog seksa?, napisala je.

Terapija za parove možda može da pomogne. Foto-ilustracija: Profimedia


Većina korisnika joj je savetovalo da pokuša opet da razgovara sa svojim mužem, ali ne u trenutku kada je on odbije nego pre toga. Drugi su joj savetovali da posete seks terapeuta.

Bilo je i onih koji su je optužili da je previše navalentna i da treba malo da se povuče i pusti ga na miru. Nije izostala ni podrška njenoj ideji da se razvede ili nađe nekog ljubavnika.

(Telegraf.rs/dailystar.co.uk)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Vosa

    4. april 2019 | 10:35

    Mnogo pricas a on ima drugu. Ili drugog.

  • Vuk

    4. april 2019 | 09:51

    Mislim da je on naso drugu

  • Cccc

    4. april 2019 | 09:27

    Mozes da pricas koliko hoces,nista to nece pomoci.Nije zainteresovan vise za tebe,moguce da ga neka druga privlaci ili te vec vara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA