≫ 

Evo kako možete da imate seksi snove kada god poželite

Sanjali ste seksi san, a onda vas je probudio alarm kad vam je bilo najlepše

  • 5

Kada ste sanjali seksi san probudili ste se sa osmehom, a kada biste to mogli da ponovite svako veče to bi bilo sjajno.

U stvarnosti, sanjate šta god da sanjate i tu nema mnogo uticaja s vaše strane. Iako je tačno da nikada nećete moći da imate kontrolu nad vaših snovima u potpunosti, možete da istrenirate sebe da imate više seksi snova. Sertifikovani istraživač za spavanje i neurolog V. Kristofer Vinter tvrdi da zna i kako je to moguće da izvedete.

Seksi snovi mogu da se vežbaju. Foto: Pixabay.com

Eksperti ne znaju šta zaista izaziva seksi snove, ali vlada mišljenje da snovi imaju veze sa onim o čemu razmišljate, svesno ili nesvesno. Seksi snovi mogu da budu odraz onoga o čemu ste razmišljali tokom dana ili vaše potisnute želje.

Seksi snovi mogu da vam pomognu da se opustite, smanjit estres i budete smireni kada se probudite. Tako možete da dobijete i neke ideje koje želite kasnije da isprobate sa partnerom ili da oživite neke vaše skrivene fantazije. Ovi trikovi mogu da vam pomognu da češće imate vrele snove.

Razmišljajte o seksi stvarima

Snovi su neka vrsta odraza misli koje imamo kada smo budni, a razmišljanje o seksu dok smo budni može da se prenese i na snove.

Vizualizujte vaš savršeni san

Maštajte o seksu i snovi će doći sami. Foto-ilustracija: Profimedia

Zamišljajte vaš savršeni seksi san i fantazirajte o tome kako ga sprovodite u delo. Što ga stvarnijim učinite veće su šanse da ga iskusite u snu.


Delajte u stvarnom životu

Snovi imaju tendenciju da oslikavaju stvarnost tako da se potrudite da u stvarno životu imate zanimljivih seksualnih dešavanja. Neka vam snovi budu samo inspiracija.

Obucite seksi veš

Pored oživljavanja snova u stvarnosti, možete da pokrenete vaš mozak da ima seksi noćne aktivnosti tako što ćete spavati u seksi donjem vešu.

Sanjarite kada ležite u krevetu

Igrajte se dok sanjarite o seksi doživljaju. Zamislite kako upoznajete nekog stranca u hotelu, šta imate na sebi, šta on nosi i o čemu razgovarate. Onda pređite na nevaljala dela i fokusirajte se na detalje. U jednom momentu odlutaćete u zemlju snova.

Vežbajte, vežbajte, vežbajte

Seksi veš i seksi misli dovešće vas do ludila. Foto: Pixabay.com

Moguće je da nećete imati seksi san prvi put kada to probate. Vežbajte svako veče i nemojte da budete obeshrabreni.

Držite dnevnik pored uzglavlja

Odmah pošto se probudite zapišite šta ste sanjali, čak i kada ne sanjate seksi snove. Vaš mozak zaboravlja snove čak i posle nekoliko minuta od buđenja, pa se potrudite da zapišete sve.

(Telegraf.rs/womenshealthmag.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA