Najopasnije seks-poze koje treba izbegavati

 
  • 10

Ma koliki da ste seksualni egzibicionista, katkad je bolje držati se podalje od nekih ideja u seksu jer bi pre mogli da se povredite nego doživite orgazam

Eksperimentisanje u seksu je zdravo i štaviše poželjno sve dok je sigurno. Ma koliko voleli da svoja maštanja i fantazije iz glave sprovodite u stvarnost, uvek treba imati granicu. Seks vam pruža razne mogućnosti i užitak na hiljadu načina, ali ukoliko planirate da doživite orgazam, nekoliko je poza koje bi trebalo da izbegavate jer bi pre mogle da vas povrede nego dovedu do vrhunca.

MOST

Kako izvesti pozu: Jako jednostavno. Vaš dragi napravi most, a vi ga zajašete i imate svu kontrolu u svojim rukama.

Zašto je poza opasna: Mogli biste oboje da se povredite i pre nego što zauzmete pozu. On bi trebalo da bude poprilično fleksibilan ili gimnastičar - jer stoji četvoronoške, sa stomakom prema gore. Situacija je još gora kada žena sedne na njega, jer postoji šansa da muškarac iščaši zglobove na rukama ili nogama.

BODIBILDER

Kako izvesti pozu: Krenite oslonjeni na zid, on vas podigne za bokove, vi ga obgrlite nogama i on bez problema ulazi u vas. Potom se odmaknite od zida i isprobajte kako vam ide kada vas on sam drži, bez oslanjanja na čvrstu površinu.

Zašto je poza opasna: Kao prvo, vaš partner mora da bude zaista moćan, a čak i ako ste ta srećnica - činjenica je da biste oboje mogli vrlo brzo da se oznojite, a tad bi stvari mogle vrlo brzo da postanu nezgodne.

Ako u trenutku strasti jedan od partnera izgubi stisak ili vi njemu iskliznete iz ruke, mogli biste oboje i te kako da se povredite, a vama bi moglo da se dogodi da završite na podu sa povređenom zadnjicom ili još gore - glavom.


ČUČEĆA AMAZONKA

Kako izvesti pozu: Vaš partner legne na leđa i privuče kolena grudima, a vi čučnite i pomerite se iznad njegove zadnjice što dalje možete. Vi ili partner penis pažljivo usmerite prema dole, odnosno prema vama, udobno se smestite i počnite igru.

Zašto je poza opasna: Ako postoji ijedna poza koja mu gotovo zagarantovano možete povrediti penis, ova bi bila negde na samom vrhu spiska.

Čak i ako uspete ovo da uradite, što je prilično neverovatno jer je ukrućeni penis okrenut u potpuno drugom smeru, samo zamislite situaciju u kojoj gubite ravnotežu i prevrćete se na leđa. Budite oprezni.

TAČKE

Kako izvesti pozu: Vi morate da budete oslonjeni samo na dlanove, a možete i na nadlaktice. On vas uhvati za članke i podigne vam noge, a zatim se približi držeći vas za bokove.

Zašto je poza opasna: Oboje morate da imate jako dobru ravnotežu, ali vi morate da imate i snagu u rukama, ali i nogama. Šta vam se može dogoditi ako vam ruke popuste?

Mogli biste da padnete pravo na nos ili slomite bradu. A, ovu pozu izbegavajte u blizini zida - jer ako se vaš dragi zanese, mogli biste glavom da zaronite u zid.

NAKOVANJ

Kako izvesti pozu: Vi ležite ne leđima sa nogama raširenim u vazduhu. Vaš partner kleči ispred vas i naginje se napred, između vaših nogu. Dok on penetrira u vas, vaše su noge na njegovim ramenima.

Zašto je poza opasna: Izgleda dosta bezopasno, ali baš i nije. Noge su vam uklještene pod njegovom težinom, pa se nalazite u prilično bespomoćnoj situaciji, te možete samo da se nadate da će vaš dragi bude nežan.

POGO ŠTAP

Kako izvesti pozu: Slično kao i poza Bodibilder, samo što vas on drži obgrljenu iza zadnjice i istovremeno dok penetrira, skače gore-dole.

Zašto je poza opasna: Baš kao što i zvuči, Pogo štap je poza koja bi mogla da naškodi i vama i vašim "federima". Da li je potrebno spominjati šta bi sve moglo da se dogodi ako neko izgubi ravnotežu ili pogrešno doskoči?

Možete samo da se nadate da u tom trenutku neće biti oštrih objekata u blizini.

(Telegraf.rs)

Video: Ministar policije Ivica Dačić u poseti Makedoniji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alone

    15. februar 2014 | 18:00

    Aaaa jessssttee...sad ste ga smutili! Najbezbednije je onda s Desankom ili je i to opasno jer mozes na se nazuljas!

  • bla-bla

    16. februar 2014 | 00:51

    Najopasnija je ona poza kada je..s udatu ženu a muž svakog casa treba da se vrati sa posla!

  • Deda Vitomir

    15. februar 2014 | 18:16

    Isplasiste vi nas da se vise necemo smeti poj.b.ti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA