Pet stvari koje svekrvi ni u ludilu ne smete da kažete

 
  • 12

Ma koliko da je vaša snajka nepodnošljiva, nadmena i arogantna, neke stvari, zarad vas, vašeg muža i vašeg braka, ne smete nikada da joj kažete u lice

Rat koji se uvek vodio, uvek se vodi i uvek će se voditi je onaj između svekrvi i snajki. Te dve nepomirljive strane uvek se nalaze u zoni koja je puna nagaznih mini i jedna drugoj jedva čekaju da smeste i zadaju udarac. Čast izuzecima o ljubavi ove dve dame, jer oni nisu česti i koji vas, kad se susretnete sa njima, teraju da se prekrstite.

Jaz između muževljeve majke i njegove supruge je nešto što je prisutno u 90 odsto brakova, ali ma koliko teško bilo, žene najpre zarad sebe, a potom i zarad svog braka treba da se suzdržavaju od mnogih stvari.

Nekoliko je rečenica koje ni pod razno ne smete da kažete svojoj svekrvi, stoga se ne libite da nekad sebe ugrizete za jezik.

Zašto morate da ga zivkate baš svaki dan?

Ono što će uslediti nakon ovog pitanja ne želite sebi da priuštite ni u najgoroj noćnoj mori, jer kako sebi majka može da dozvoli da prođe dan, a da ne zna šta je njen voljeni sin doručkovao, šta će ručati i da li je dobro? On je taj koji to treba da reši sa mamom, a ne vi.

Vaš sin je neverovatno dobar u krevetu

Nikada ne spominjite reč seks i ne pokušavajte da aludirate na tu večnu tabu temu. Svekrva to ne želi da zna, jer za nju, njen sin to jednostavno ne radi.


Ne želim da ostanem kući i da rađam decu dok vaš sin gradi karijeru

O ne, u njeno vreme toga nije bilo, ženi je mesto u kući, sa decom, a o karijeri nije bilo ni govora dokle god deca ne porastu. I naravno, ako se odlučite da budete majka s karijerom budite spremni na kritiku.

Vaš ručak je toliko masan da su mi se krvni sudovi začepili

Ni u ludilu da vam nije palo napamet da kudite njena jela. Štaviše, na vama je da pojedete najmanje dve porcije, tražite jednu za poneti i nakon doze hvaljenja diskretno je zamolite za recept.

Tražimo kućnu pomoćnicu, peglanje i čišćenje za mene je gubitak vremena

Zar je to moguće, da neka nepoznata osoba pegla košulje njenog sina, da posprema vaš krevet i pere veš? Takve stvari treba da ostanu unutar četiri zida jer u njeno vreme ona je bila ta koja je radila sve to i odgajala vašeg muža, njegovu sestru i njegova dva brata. Stoga ako i imate kućnu pomoćnicu ponudite joj ugovor o zavetu ćutanja.

(Telegraf.rs/Zadovoljna)

Video: Poslednji autobus sa BAS-a krenuo za Ljubljanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dude88

    10. januar 2014 | 16:34

    Kad prisluskuje,jedino je otera : "Dragi,idemo da se ..bemo"

  • Šumadinac

    10. januar 2014 | 23:44

    Tina@ mor da ne živite zajedno i ne stanujete blizu.

  • Tina

    10. januar 2014 | 22:54

    Ja nemam taj problem.Sasvim korektan,prijateljski odnos.Znam da voli svog sina,razumem,i ja sam majka.Još kritikujem muža,da treba da bude pažljiviji prema majci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA