VODIČ ZA MLADENCE: Sve za svadbu na Belgrade Wedding Show

 
  • 1

Sajam venčanja svečano se otvara 29. oktobra u hotelu “Metropol Palace”, dok je za posetioce otvoren za dane vikenda. Mladencima će se predstaviti poznati kreatori, poslastičari, zlatari, dekorateri i muzički bend

Na četrtvtoj po redu manifestaciji “Belgrade Wedding Show svoje kreacije venčanica i odela ovog vikenda u hotelu Metropol predstaviće najpoznatiji domaći dizajneri kao što su Suzana Perić, Ana Stanić, Mihano Momosa, Peđa Đuknić, Katarina Vučetić i Mirjana Vujčić.

Specijalni gost sajma je kreator Igor Todorović, dobitnik francuskog modnog Grand Prix trofeja od strane žirija u kome su bili Iv Sen Loran i Kristijan Dior, koji ovom prilikom po prvi put u Beogradu izlaže venčanice.

Budući mladenci moći će da vide šta u svojoj ponudi imaju zlatari, dekorateri, poslastičariNa svečanom otvaranju povodom početka “Belgrade Wedding Show” vikenda VIP zvanice će zabavljati jedna od najtraženijih muzičkih grupa za svadbe Blah Blah bend, a svi prisutni će imati priliku da vide kolekciju venčanica Ane Stanić.

Svi koji su single, vereni, zaljubljeni, ostavljeni, pa čak i venčani pozvani su na ovaj sajam koji se održava od 29. novembra do 1 decembra u hotelu “Metropol Palace, gde se na jednom mestu može pronaći sve neophodno za fantastičnu svadbu.

Za sve one koji žele besplatno da se venčaju, na licu mesta u specijalno dizajniranoj kapeli, otvorena je adresa lasvegas@vencanje.rs na koju mogu pre toga da se prijave. Do sada je na Belgrade Wedding Show-u venčano oko 50 parova!

(Telegraf.rs)

Video: Promocija knjige Darka Bajića "Film davne budućnosti" na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • negrus

    27. novembar 2013 | 11:29

    Hej, prijatelji, da li je ova zanimljiva fešta već održana ili će tek da bude 29. novembra?! Prosto da čovek poželi da se još jednom u životu venča...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA