Šta ako se zaljubite u zauzetog muškarca?

 
  • 21

Verovatno vam se desilo bar jednom u životu da ste se zatreskali u muškarca koji je u vezi. Pitate li se zbog čega su tako prokleto neodoljivi, iako znate da imaju devojku? Nekoliko je razloga

Zabranjeno voće je najslađe, to je pravilo koje je do sada dokazano nebrojeno puta. Verovatno ste bar jednom poželeli da zagrizete voćku na koju niste smeli ni da pomislite, ali vam unutrašnji đavo nije dao mira.

Ma koliko se čovek trudio da se obuzda, ono što se ne okusi, zauvek ostaje neispunjena želja. Pitate se zašto su zauzeti muškarci tako neodoljivi? Psiholozi daju nekoliko objašnjenja.

Kao prvo, napominju da status "zauzet" igra jaku bitnu ulogu u privlačnosti. Tada je žudnja veća, a nivo dopamina u telu raste, što ženu čini odlučnijom ka postizanju cilja. Međutim, pre nego što krenete u ozbiljan lov, razmislite o tome da li je taj muškarac zaista vredan truda ili je to što ima devojku samo puki izazov za vas.

Druga stvar koja se tiče zauzetih muškaraca i njihove fatalne privlačnosti, a koju napominju psiholozi jeste da "upalite" mozak. Često se žene zanose, a  zapravo ni same nisu sigurne zbog čega to rade. Najčešće zato šo su svesne toga da je taj muškarac interesantan i nekoj drugoj ženi, a s druge strane reč je o privlačnosti koja je površna, jer vi zapravo nemate pojma o kakvom se tipu radi. Kako biste bili sigurni u svoj izbor, razmislite dvaput pre nego se zaletite glavom u zid.

Saznajte šta vam se zapravo dopada u celoj priči, izvagajte situaciju, pa tek onda se odvažite da donesete odluku.


(Telegraf.rs)

Video: Otvoren 67. Sajam knjiga u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA