Pogrešne gaćice mogu vam doći glave!

 
  • 9

Loš izbor donjeg veša može da ima negativan uticaj na vaše zdravlje. Zato, sledećeg puta kada krenete u šoping, pamet u glavu!

Donji veš ne smete da birate po izgledu, već po funkcionalnosti i udobnosti. Međutim, upravo tu većina žena greši jer tokom šopinga uglavnom biraju lepe, čipkaste, seksi gaćice koje zapravo nisu dobre po zdravlje. Infekcije, gljivice i prenošenje bakterija samo su neke od neprijatnosti koje vam nisu potrebne u životu. Zato, sledeći put kada se uputite u kupovinu, vodite računa o sledećim stvarima.

Tange

Možda izgledaju seksi i izuzetno pale muškarce u krevetu, ali tange se nikako ne preporučuju za svakodnevnu upotrebu. Izvor su mnogih infekcija, jer su napravljene tako da se bakterije vrlo lako prenose na intimno područje. Ovo ne znači da morate u potpunosti da se odreknete ovih malenih gaćica, samo da bi trebalo da ih nosite samo u specijalnim prilikama.

Izbegavajte poliester, čipku i saten

Veštački materijali nisu dobri za kožu zato što je ne puštaju da diše, što utiče na razmnožavanje bakterija. Zato, za svakodnevnu upotrebu odlučite se za pamučni donji veš, a za specijalne događaje, večere i igre zavođenja birajte što vam duša ište.

Donji veš i teretana

Pamučne gaćice su obavezne u teretani, a pored toga obavezno je i menjanje donjeg veša nakon vežbanja. Hodanje u mokrim gaćicama do kuće nije dobro za vaše zdravlje, može da uzrokuje razne upale i iritacije. Zbog toga, povedite računa!


(Telegraf.rs)

Video: Otvoren 67. Sajam knjiga u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko bitan

    12. novembar 2013 | 11:49

    Nekad se od gacica nije videla guza a sad guza pojela gacice pa ih nigde nema... Samo viri pertla iz guze :-D

  • Ja

    12. novembar 2013 | 18:50

    Zorice, kako nosis farmerke? A zimi? Luftiranje na minusu? Za fantaziranje to sa ne nosenjem gacica mozda prolazi ali u realnosti, to je mnogo zabrinjavajuce. Em nista bolje od sexy vesa em higijena je tu vrlo upitna a vala cim ne stize ni da skine gacice pa ih i ne nosi mora da je cesto u akciji. Nije privlacno.

  • Joxy

    12. novembar 2013 | 12:19

    Ma najbolje bez gacica :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA