Skinite joj brus jednim potezom (VIDEO)

 
  • 10

Mnogi muškarci grudnjake smatraju svojom noćnom morom. Proces otkopčavanja uvek potraje više nego što je poželjno. Došlo je vreme da savladate i tu lekciju

Skidanje brusa mnogim muškarcima je slaba tačka. Proces potrage za kopčom, a potom i samog otkopčavanja nikako da im pođe za rukom u trenutku kada je važno da se to desi brzo, lako i bez zastajkivanja. Baš zbog toga rešili smo da sa vama podelimo lekciju koju bi trebalo savladati, a koja će vam pomoći da svoju dragu sledećeg puta lišite brushaltera za tili čas.

Prvo što treba da uradite je da pronađete kopču koja može da se nalazi na dva mesta - leđima ili na prednjem delu grudnjaka. Dok je ljubitepređite rukom preko njenih leđa i pokušajte da napipate deo gde se brushalter otvara. Kada naiđete na kopču, jednom rukom, koristeći palac i kažiprst stisnite obe pričvršćene strane, povucite prste jedan prema drugom, a potom opustite i otkopčajte.

Kako biste ispali još veštiji, nikako nemojte da prestanete da je mazite i obasipate nežnoću jer ćete tako, čak i ako negde zapne, moći da se snađete na neki drugi način. A da biste bili još sigurniji u to kako bi trebalo izvesti ceo postupak, pogledajte video.

S druge strane, ukoliko ništa niste uspeli da osetite na leđima, kopča se nalazi s prednje strane. U tom slučaju, žena će se sama potruditi da je otvori kada oseti da je pravi trenutak za to, tako da su vaše ruke u tom slučaju odrešene.

(Telegraf.rs)

Video: Promocija knjige Darka Bajića "Film davne budućnosti" na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anna

    31. oktobar 2013 | 14:32

    Ovo je lekcija za Teletabise! Danas ste prevazisli sebe!

  • Ivana

    31. oktobar 2013 | 16:08

    A zasto mora da ga skine u jednom potezu??? Uvek mi je sladje kad ga ja skinem:-) :-):-)

  • Mala od skandala

    31. oktobar 2013 | 22:20

    Ja to volim polako,uzbudljivije je...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA