Kako upecati super frajera?

 
  • 3

Ukoliko se već neko vreme pitate zbog čega vam ne ide u ljubavi i zašto nikako da naiđete na muškarca koji će vas obožavati, na pravom ste mestu. Ovih nekoliko trikova će vam pomoći da ga što pre upecate

Ukoliko ste sami već duže vreme, pravi je trenutak da bacite kvalitetan mamac. Nekim ženama nisu potrebne specijalne lekcije o zavođenju i taktikama jer su rođene pod srećnom zvezdom koja ih vodi iz veze u vezu. Međutim, s druge strane nalaze se dame koje prati sasvim drugačija karma i koje imaju problema sa pronalaženjem muškaraca. Ipak, često to nije pitanje ni lepote, ni ženstvenosti, ni karaktera, već pitanje načina na koji se postavljate kada s nekim idete na dejt.

Sledeći put pre nego se uputite na sastanak, naoružajte se sledećim savetima koji će vam pomoći da završite noć sa dobrim ulovom.

Ne budite isuviše pričljivi

Istraživanja pokazuju da su najuspešniji dejtovi upravo oni na kojima i muškarac i žena podjednako pričaju. Sastanci na kojima jedna strana ne zaklapa, a druga ćuti kao riba svakako da nisu dobar uvod u potencijalnu vezu. Započnite razgovor, a onda u nekom trenutku prebacite loptu na njega. Tako ćete izbalansirati stvari na pravi način i uvideti da li među vama postoji energija.

Budite ljubazni

Svaka stvar koju vam bude izgovorio vama će biti nova informacija. Nešto što kaže i izjavi će vam se dopasti, ali je sigurno i da se nećete sa svime složiti. E baš u tim situacijama treba da zadržite jezik za zubima. Naravno, možete da iznesete svoje mišljenje koje je suprotno od njegovog, ali ne i da stvarate neprijatnu situaciju i bespotrebne konflikte. Budite učtivi, saslušajte, polemišite, pa kada dođete kući razmislićete jasnije o svemu.


Ograničite se

Frajera ćete lakše pronaći ukoliko ograničite potragu na pojedina mesta. Ukoliko se razbacate na sve strane, manje su vam šanse. Ne bi bilo loše da pijete kafe u istim kafićima ili izlazite na istim mestima, ukoliko ste baš odlučni da nekoga upoznate. Manji ribnjak, veće šanse da nešto upecate, pravilo je vrlo jasno. Naravno, ukoliko vam se desi da naiđete slučajno na muškarca svog života u prodavnici ili na pijaci, prava ste srećnica, ali do tada ograničite sebe zarad lakše potrage.

Izađite iz kuće

Muškarac se ne može naći iz fotelje. Da biste ga sreli morate da se krećete i da se izlažete javnosti. Bilo da svako jutro idete na kafu s prijateljicama, pijacu, šetate nakon posla ili odlazite na fitnes, nije važno gde, kada i s kim, bitno je da ste aktivni jer samo tako se pred vama može naći potencijalni kandidat.

Pomerite sopstvene granice

Svaka žena mašta o nečemu, bilo da su u pitanju putovanja, karijera ili ona fantastična bunda koju je videla pre par dana. Na vama je da se potrudite da sve što zamislite i ostvarite. Ništa nije nemoguće i načini uvek postoje, samo ukoliko ste dovoljno uporni da ih istražite. Ali upravo to će vam pomoći da se osetite kao da živite život punim plućima. Neka vam prioritet ne bude da pronađete muža, već da posetite Rim o kojem toliko dugo maštate ili da popijete kafu na Stradunu na koju pomislite svakog dana čim izađe jutarnje sunce. Jasno je da sopstvena energija i ono kako se osećamo u velikoj meri utiče na okolinu, a budete li vi pre svega zadovoljni sopstvenim životom, lakše ćete i brže nekoga privući k sebi.

(T. M.)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sinisa Grgic

    29. oktobar 2013 | 13:10

    Danas trebice fataju "na stomak".To je najefikasniji metod fatanja muža.Primorava nesretnika na bračni zavjet preko nezaštićenog ulaza na donji dio stomaka.To se zove vaginalna manipulacija.U suštini,to je k'o hvatanje soma na glistu,i to onu njegovu,da ironija bude veća."Som" daje žestok otpor,pokušava da se otrgne i pobjegne,ali najčešće se izmori i kapitulira na kraju.

  • Loli

    30. oktobar 2013 | 08:54

    Pa Sinisa..kakav lovac takav i ulov. Ovi što se "fataju" na svoju glistu i ne zasluzuju bolju zenu od tih "mužolovki" ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA