NOVA PRAVILA MUVANJA: Kako upecati muškarca?

 
  • 14

Pravila muvanja i zavođenja su se promenila, pa ako ste već neko vreme "van igre", došao je trenutak da se naoružate znanjem i zavedete nekog muškarca

Zavođenje se s vremenom potpuno promenilo i dobilo neki sasvim drugačiji oblik. Neka pravila koja su važila ranije, sada više nisu u modi jer su zavladala nova, modernija. Ukoliko ste neko vreme bili "van koloseka", čak toliko dugo da ste i zaboravili šta znači reč "muvanje", vreme je da obnovite i dopunite svoje znanje, a potom da se upustite u avanturu upoznavanja novog, seksi i privlačnog muškarca. Evo šta sve treba da znate kako biste upecali "zverku".

Pozovite ga na sastanak

Neke žene to i dalje odbijaju da rade, ali živimo u novom milenijumu gde stara pravila više nisu bitna. Ako vas muškarac zanima, jednostavno preduzmite prvi korak, ne čekajte na njega da to uradi. Naravno, nikako ne treba da navaljujete, već da mu date zeleno svetlo, a potom mu prepustite ostalo.

Platite račun

Nepisano pravilo koje je važilo do skoro bilo je da je muškarac obavezno taj koji plaća račun na prvom sastanku. Međutim, ne postoji razlog zbog kojeg se vi ne biste latili novčanika, ukoliko želite da budete osoba koja će častiti večeru.

Zaboravite na priče o seksu

Koliko god moderni i emancipovani bili, neka pravila moraju da se poštuju. Nikada, ali nikada, na prvom sastanku ne treba potezati temu seksa, a nipošto davati do znanja muškarcu da tog seksa na prvom sastanku neće biti. Budete li pogrešili, velika je verovatnoća da će pobeći od vas ili vas svrstati u koš potencijalnih kombinacija.


Ne spominjite bivšeg

Priče o bivšem na prvom sastanku su strogo zabranjene. Zašto? Pa stavite se samo u kožu tog muškarca koji celo veče sluša priče o čoveku koji vas je imao, pa izneverio i ostavio na vašem srcu neizbrisiv trag. Patetično, nimalo zanimljivo i odličan način da ga oterate od sebe.

Zaboravite na priču o problemima

Došli ste na sastanak da se upoznate i dobro zabavite, a ne da dejt pretvorite u pesimističan susret koji obiluje pričama o problemima. Budite nasmejani, vedri, pričajte samo pozitivne priče i zaboravite na kukanje. Kome je to uopšte zanimljivo?

Ne upoređujte ga

Čak i kada vas njegova priča potakne na razmišljanje o bivšem i upoređivanje njih dvojice, nikako, ali nikako nemojte to izustiti.

Izađite u grad, iako nije vikend

Vikendi su savršeni za muvanje, ali zašto se ne biste zabavljali i radnim danima kada imate vremena? Tako povećavate šanse za upoznavanjem dobrih komada, koji baš poput vas, traže svoju srodnu dušu u nekom od gradskih lokala.

Ne spominjite decu

Ukoliko vam na sastanku proradi materinski instinkt, zadržite ga u sebi. Priče o deci i tome koliko klinaca želite da imate nisu baš primerene na prvom ili drugom sastanku. Biće vremena za takve razgovore, kada priča postane ozbiljnija.

SMS flert

Flert preko telefona može da bude veoma zanimljiv. Zvuči nezrelo, ali dopisivanje i muvanje preko sms-a začiniće period upoznavanja u učiniti celu stvar privlačnijom.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Katy

    17. septembar 2013 | 23:25

    Omg, ne spominji ovo, ne spominji ono, pa o cemu onda da pricamo. I jos da mu platim?

  • Jokica

    17. septembar 2013 | 23:17

    @Mala od skandala Potpuno se slazem!Vala,ako svojom pojavom i ostalim kvalitetima ne postignem da me muskarac sam pozove,onda i ne zasluzujem da imam decka!Kratko i jasno.Prva da ga pozovem na sastanak?Pa ako moze onda on i da se porodi umesto mene?! Dajte ljudi,ne izokrecite univerzum,nema ni svrhe ni smisla,a ni veze sa zdravim razumom!A placanje,to tek NIKAKO!Naravno da bih se ponudila,ali frajer koji me u tome ne bi sprecio video bi me tad i NIKAD!Nije rec u novcu,vec u principu i postulatima na kojima svet funkcionise vekovima.Nema potrebe da izmisljamo rupu na saksiji.

  • Mala od skandala

    17. septembar 2013 | 16:20

    Nikada prva nebih pozvala muskarca na sastanak,a ovo drugo pa i moze da dodje u obzir.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA