ŽENE, OPREZ: Evo šta muškarci smatraju preljubom

 
  • 6

Muškarci su oduvek imali različite poglede na preljubu od žena. Međutim, sudeći po nedavnom istraživanju, izgleda da je došlo do nekih bitnijih promena

Pitanje preljube se različito shvata u muškom i ženskom svetu. I dok su žene oduvek i neke sitnije stvari poput poljupca smatrale dovoljno jakim razlogom za raskid, muškarci su imali sasvim suprotno mišljenje. Međutim, neke stvari su se na temuu preljube promenile, bar kada je jači pol u pitanju.

Naime, moderne tehnologije uvele su neke nove načine komunikacije, a samim time i muvanja. Flertovanje preko SMS-a, mejlova i društvenih mreža postalo je deo svakodnevice, a sudeći prema mišljenju muškaraca, oni te stvari i te kako stavljaju u koš zvani prevara.

Studija koja je objavljena u časopisu "Huffington Post" pokazala je kako većina muškaraca, čak 60 odsto njih, razmenjivanje eksplicitnih i seksi poruka smatra prevarom, bez obzira na to što se ne radi o vrsti fizičkog kontakta.

Izgleda da su pripadnici jačeg pola doživeli promenu kada je reč o prevari, s obzirom na to da do skoro ni poljubac u usta nije predstavljao problem. Sada žene moraju biti opreznije jer i bezazleni flert na Fejsbuku može biti dovoljno dobar razlog za raskid.

(T. M.)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Loko

    16. septembar 2013 | 13:56

    Koji to miskarac,poljubac u usta nije smatrao preljubom...do skoro? Ja takvog ne poznajem

  • aleksa

    16. septembar 2013 | 23:24

    ja sam moju devojku ostavio zbog fejsa dzast lajk det...nek fejsuje sad do mile volje :-D

  • draga

    17. septembar 2013 | 00:38

    tako je,nema tu ljubavi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA