Šta muškarci rade krišom od žena?

 
  • 13

Kada mačke nema, miševi kolo vode. Ova poslovica se može primeniti na sve muškarce koji vole da se zabavljaju kada nema žene u blizini

Muški nestašluci su češći kada žene nema u kući. Tek tada kuća postaje njihova slobodna zona u kojoj mogu da rade sve i svašta, bez nepodnošljivih pridikovanja. Baš zato se veliki broj pripadnika muškog pola u potpunosti opusti i posveti nekim stvarima koje ne mogu da rade kada im je žena u blizini.

Ukoliko ste se oduvek pitali kako vaš dragi provodi vreme kada vi niste kod kuće, evo odgovora.

Vrši popravke

Kada žena nije kod kuće, muškarac voli da traži kvarove i da ih popravlja. Pitate se zbog čega to rade kada su sami? Baš zbog toga što mogu da rade do mile volje, bez propratnih intsrukcija i saveta od strane žene.

Decu stavlja pred ekran

Kad god mu poverite decu na čuvanje, budite sigurni da se većinom sve to svodi na gledanje crtaća i igranje igrica na kompjuteru. Svi muškarci u ovim slučajevima idu linijom manjeg otpora, jer razmišljaju o tome kako nema šanse da satima trče za klincima kada mogu da prođu mnogo bezbolnije.

Spava kao beba


Mir u kući? Blagoslov za muškarca. Konačno je dočekao da ne mora da sluša zvuk usisivača, pranja sudova, veš mašine, već samo čistu tišinu. To je odlična podloga za super san, baš zbog toga vole i da ga praktikuju kada su sami.

Uživa u alkoholu

Čim žena ode na nekoliko dana iz kuće, eto razloga da se okupi muško društvo, nabave litre i litre piva i odgleda po koja utakmica. Ukoliko deca ometaju tu idilu, muškarcu nije problem da, čim decu stavi u krevet, priredi to isto, samo malo manje pompeznije, za sebe. Uživanje u alkoholu i prebacivanju kanala idilično je veče za jednog pripadnika jačeg pola.

Eksperimentiše sa vašim stvarčicama

Toliko kremica, preparata za kosu, kožu i sve ostalo stvaraju kod muškaraca veliku dozu znatiželje koju zadovoljavaju čim vas nema u blizini. Stoga, ukoliko ste se vratili s puta i ne znate gde vam je nestalo pola kupke za piling tela ili trećina pakovanja mirisnih soli za kadu, nemate se što zapitkivati više. Vaš dragi se prosto malo poigrao sa vašim stvarima.

Preteruje sa slatkišima

I oni imaju napade šećera, samo što to nećete često čuti od njih. Međutim, vi niste u kući i eto pravog razloga da se izležavaju, opuste i uživaju u prekomernim količinama slatkiša.

(T.Milić)

Video: Lošom ishranom ubrzavamo proces starenja, postajemo hronično umorni! Ove navike moramo menjati

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA