Mali trikovi za bežanje sa lošeg dejta

 
  • 2

Svi su se bar jednom u životu našli u situaciji kada su glavom bez obzira želeli da pobegnu sa ljubavnog sastanka. Međutim, ukoliko vas nekada to zadesi ponovo, postoje pametni načini da celu tu agoniju izbegnete što pre

Loš sudar zna da bude gori od noćne more. Osoba sa kojom ste seli da popijete piće, a koju ste prethodno znali tek desetak minuta i ipak odlučili da joj date šansu, ispostavila se kao potpuno pogrešna za vas. Već nakon samo nekoliko rečenica shvatili ste da nemate nikakvih dodirnih tačaka i da bi nastavak komunikacije bilo samo bespotrebno mučenje, bez ikakve svrhe.

Međutim, sve što treba da učinite u tom trenutku je da budete pribrani i da iskoristite neke od sledećih trikova koji će vam pomoći da se izvučete iz cele priče, a da on to pritom i ne provali. Evo nekoliko trikova koje možete da sprovedete.

Piće umesto večere

Čovek uvek mora da razmišlja unapred, naročito kada su nepredvidive situacije u pitanju. Za početak uvek, ali uvek birajte kafić umesto restorana. Tako ćete znati da, u slučaju da dođe do agonije, možete vrlo brzo da se izvučete. U suprotnom, odete li do restorana, mučenju neće biti kraja. Čekanje hrane dok se pripremi, a potom i konzumacija mogu vas koštati živaca i vremena.

Pomoć prijatelja

Ukoliko vidite da vaša komunikacija ne ide u slavnom pravcu i da vam se dečko uopšte ne dopada, kako biste skratili sebi muke poslužite se prijateljskom pomoći. Pođite do toaleta i ugovorite sa prijateljicom da vas nazove za desetak minuta, a vi ćete se praviti da se ona upravo porađa ili da se ukočila pa da hitno morate da odete do njenog stana da joj pomognete. On možda provali, a možda i ne, bitno je samo da se vi odatle izvučete što pre.


Magični izgovor

Smislite neki dobar izgovor koji će vam u svakom trenutku biti pri ruci ukoliko dođe do katastrofe. Glavobolja ili mučnina mogu da budu dobar kec u rukavu ukoliko vam se sastanak učini paklenim. Tako ćete u svakom trenutku moći to da izgovorite i da ga zamolite da skratite sastanak jer se ne osećate baš najbolje.

( T. M. )

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anki

    6. avgust 2013 | 09:56

    Eh ja sam znala samo da odem i da me nema :)) mada i bezanje (trcanje) mi nije strano :p

  • Loko

    5. avgust 2013 | 16:53

    Pa sad ce provaliti,kad ste napisalu : )

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA