Najbolje seks-poze s jastukom

 
  • 14

Omiljeni noćni rekvizit bez kojeg ne možete da zamislite čvrst san može da posluži i kao vrlo dobar saveznik strastvenog seksa

Jastuk ne služi samo za dobar san, već se može iskoristiti i u seksi svrhe. Naime, ovaj noćni rekvizit može da se upotrebi kao pomagalo koje vam može upotpuniti strastvene igre i seks učiniti mnogo zanimljivijim. Ukoliko ste spremni za malo egzibicija u krevetu, sve što vam je potrebno u krevetu, pored partnera, je dobar jastuk, a evo na koji način možete maštovito da ga iskoristite.

Podignuta misionarska poza

Ukoliko želite da obogatite i promenite misionarski položaj koji ste praktikovali do sada, jastuk je pravo rešenje za vas. Žena ispod zadnjice stavlja jastuk koji na taj način izdiže njenu karlicu i bokove što muškarcu omogućava dublje i lakše prodiranje, a vaš seks intezivnijim i jačim iskustvom. Za promenu i muškarac ležanje može da zameni klečanjem, što omogućava ženi stimulaciju vagine prstima i eksplozivni orgazam kod oboje.

Jastuk za pozu zguza

Standardni doggy style možete da sprovedete kada god hoćete, ali promene radi, treba da probate trik s jastukom. Žena treba da legne na stomak, a jastuk stavlja ispod svoje vagine i bokova kako bi se guza uzdigla. Ovaj položaj je idealan za muškarca koji će otpozadi moći da doživi lakšu penetraciju, pomičući pritom samo bokove. Poza je izuzetno bliska što još više povećava nivo napaljenosti i veći užitak tokom seksa. Ista poza je kao stvorena za sve ljubitelje analnog seksa.

Uzdignut penis


Partneri koji vole da praktikuju pozu kada je žena gore, takođe jastuk mogu da stave u službu boljeg seksa. Naime, partner ispod svoje guze stavlja jastuk što omogućava uzdizanje penisa i jače prodiranje u vaginu. Oboje će osetiti intezivniju penetraciju, a i pritisak muške stidne kosti biće jači na ženin klitoris, što će dovesti do jačeg orgazma.

(T. M.)

Video: Lakićević: 8 dece poginulo u Srbiji u avgustu u saobraćajnim nesrećama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA