OTKRIVAMO: Kakve sve vagine postoje

Možda nećete verovati, ali vagine su poput otisaka prstiju i ne postoje dve identične. Razlikuju se od žene do žene, ali se ipak klasifikuju u nekoliko grupa prema vrsti i obliku

  • 15

Baš poput otisaka prstju, ne postoje ni dve identične vagine. Međutim, postoje neke sličnosti na osnovu kojih se vrši njihova podela po obliku i vrsti. Poznata je činjenica da su žene vrlo nesigurne po pitanju izgleda svoje intimne regije, iako zapravo nema konkretnih razloga za to. S druge strane, muškarci gledaju na njih vrlo prirodno, baš kao što žene gledaju na penise. A evo koje vrste i oblici vagina postoje.

Uska vagina

Ovaj tip vagine vrlo često imaju vrlo vitke, mršave i građom sitnije žene. Ovaj oblik vagine nešto je uži i koščatiji od ostalih oblika vagine. Ono što posebno uzbuđuje kod ove vagine jeste njena čvršća forma koja osigurava senzacionalno seksualno iskustvo, a uži oblik omogućava snažnu stimulaciju. Iako ovaj oblik obično obećava sjajan seks, u nekim slučajevima može izazvati neprijatan osećaj kod nešto osetljivijeg penisa.

Vagina debljih usmina

Jednostavno rečeno, ovaj oblik vagine ima nešto deblje usmine od prosečnih. Punije usmine odmah privlače pažnju i pomalo štrče. Ali upravo taj izgled navodi muškarce na češći oralni seks i pružanje nezaboravnog iskustva partnerki. Muškarci tvrde kako ih ovaj oblik vagine jako uzbuđuje, a i sama penetracija donosi znatno veći užitak.

Vagina s ispupčenjima od depilacije

Negovanje intimne zone svakako je poželjno, ali čak i kada posebnu pažnju posvećujete depiliranju, oblikovanju frizure i uređivanju, ponekad se nezgode jednostavno dogode. Naravno, muškarci uvek primete kada žena ulaže trud na uređivanje i održavanje . Urasle dlačice nisu retka pojava, ali na sreću postoje načini kako ih sprečiti. Depilacija, a potom hidratacija tog područja mogu u velikoj meri da pomognu kod ublažavanja problema.


Šira vagina

Činjenica je da se prilikom seksualnog uzbuđenja vagina u određenoj meri širi. Međutim, to širenje zavisi od osobe do osobe. S druge strane neke žene imaju prirodno širu vaginu koja pruža jednostavan ulazak prilikom seksa što neretko zna da natera muškarce da pomisle kako njihova "oprema" jednostavno nije dovoljno velika.

Višak kože

Ovaj tip vagine odlikuje višak kože, koja je često neelastična. Iako žene ovaj izgled vagine zna da muči, nema razloga za brigu. Naime, uobičajena zabluda je da ovaj tip vagine izgleda staro i umorno ili kao da ste nedavno drastično smršali. Međutim, muškarcima to zaista ne smeta, stoga nema razloga da budete zabrinuti.

Neuredna vagina

U većini slučajeva muškarci nemaju problema s prirodnim i netaknutim izgledom ženskih vagina, a nedavna istraživanja pokazala su i da puno muškaraca preferira upravo prirodne frizure u poređenju s brazilskom depilacijom. Međutim, treba imati na umu da je pronalaženje određenih tačaka koje rezultiraju velikim zadovoljstvom malo teže kod prirodnih frizura, stoga, ako su vam dlačice prilično dugačke, a depilacija ne dolazi u obzir, možete razmatrati samo lagano šišanje.

Ispupčena vagina

Kod ovog tipa vagine klitoris je ispupčen i vrlo lako uočljiv tako da muškarac može da ga nađe bez puno muke. Samim tim, muškarcima je ovaj tip vagine prilično primamljiv, a dodatna prednost je što se orgazam lakše postiže.

( T.M. / tportal.hr )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA