Pet tipova frajera o kojima mašta svaka žena

 
  • 1

Po pitanju privlačnosti ukusi žena su različiti. Ipak postoje frajeri koji su privlačni svim damama, bez izuzetaka. Evo koji tipovi definitivno mame ženske uzdahe

Postoje muškarci koji mame uzdahe svih dama, bez izuzetaka. Iako se ukusi po pitanju prvlačnosti razlikuju od dame do dame, postoje tipovi na čije čari padaju sve do poslednje. Bilo da vole crne, plave, visoke, niže, nabildovane ili prirodne, ovi tipovi podjednako zaokupiraju pažnju svih dama, bez obzira na kriterijume. Evo šta to imaju frajeri kojima ne može da se odoli.

Romantični tip

Cveće, lepe poruke i pesme koje je napisao samo za nju, uvek pale. Romantičan tip je gotovo uvek draži od loših momaka koji preterano ne fasciniraju devojke. Žene padaju na male znakove pažnje, upravo zbog toga se ovaj tip našao na listi najpoželjnijih frajera.

Gospodin "Zverka"

Svaka žena bi barem na trenutak volela da bude u društvu uspešnog, markantnog muškarca koji je pored svega uspeo da zadrži dete u sebi. Spoj jakog, uspešnog i s druge strane krhkog i nežnog muškarca je neodoljiv spoj za sve pripadnice nežnijeg pola.

Seksi stariji tip

Seksi, markantni tip koji ženi praktično može da bude tata nikada nije loša opcija, pogotovo ako ne izgleda loše za svoje godine. Seda kosa koja je još uvek prošarana prirodnom bojom predstavlja pravi seksi izazov.


Muškarčina

Mačo tip koji ne dozvoljava na nijedan način da se ugrozi njegova muškost, ali istovremeno i ženina nežnost i krhkost. On je uvek tu da se bavi muškim poslovima i da iskazuje svoju snagu na različite načine, što na žene deluje poput magneta.

Zabavljač

Tip koji uvek zasmejava je pravi izbor za ženu. Njegov vedri duh može da oraspoloži svakoga, a popularnost u društvu, osim smeha, predstavlja pravi izazov za dame.

( T.Milić / mojportal.ba)

Video: Milena Radulović: U "Ožiljku" prvi put igram glavnu žensku ulogu u seriji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA