10 trikova da ga izludite u krevetu

 
  • 2

Pravi džentlmen retko će se usuditi da svoje najskrivenije seksualne fantazije otkrije voljenoj dami. Premda je svaki muškarac jedinstven na svoj način, postoje stvari koje većina njih priželjkuje da doživi u spavaćoj sobi. Što onda ne biste iskoristile priliku da mu upravo tokom ovih hladnih dana oko Dana zaljubljenih priuštite pravu eksploziju zadovoljstva?

Suptilno mu sugerišite šta je ono što vam prija

Koliko god da se dobro poznajete, budite sigurne da su mnoge od tajni ženskog libida za njega i dalje nerazrešiva misterija. Ukoliko mu date nekakav nagoveštaj o tome šta želite da vam radi i navodite ga u pravom smeru, biće vam veoma zahvalan. Ne zaboravite da je muškarac koji vas zaista voli, spreman da vam udovolji u svakom mogućem smislu.

Iznenadite ga

U trenucima kada su se strasti već rasplamsale, uradite nešto potpuno neočekivano. Neka to bude vaš zaštitni erotski znak koji on dugo vremena neće uspeti da istisne iz misli. Poradite na tome da osmislite autentični stil vođenja ljubavi i trudite se da stalno otkrivate nešto novo.

Začinite stvari

Igranje sa promenama brzine, poza i jačine stimulacije mogu učiniti da vam svaki odlazak u krevet  bude drugačiji. Bez obzira na to da li je u pitanju predigra ili sam seksualni čin, raznovrsnost će produbiti njegove osećaje prema vama, posebno što nikada neće znati šta od vas može da očekuje.

Igrajte se same sa sobom

S obzirom na to da je damama potrebno mnogo više vremena da bi se do kraja uzbudile, muškarcima prija kada one s vremena na vreme skinu odgovornost  s njihovih pleća i najteži deo posla odrade same. Zapravo, samo saznanje da se vi već nalazite na pola puta, izazvaće u njemu bujicu osećanja.

Spopadnite ga kad se najmanje nada

Ne možete ni da zamislite koliki podstrek za njegov ego čini svest o tome da i vi njega želite podjednako koliko on žudi za vama. Iznenadite ga spontanim zavođenjem s vrata i osvojićete ga za sva vremena.

Ne plašite se da budete pomalo nevaljale

Nema razloga da išta skrivate od muškarca kojg smatrate svojim. Iako ste ga osvojili imidžom dobre devojčice i prave svetice, on će se još više oduševiti kad bude saznao da se u vama duboko skriva i ona strana ličnosti koja je pomalo demonska. Pustite je na površinu i smelo podelite sa njim neke od sopstvenih skrivenih žudnji. Sada je pravi trenutak da izvadite te dugo skrivane lisice iz fioke.

Pustite ga da gleda

Uvek ostavite makar neki deo odeće na sebi, kako bi on u pravom trenutku mogao da uživa u tome da ga skine. Takođe, kad god ste u prilici, pružite mu zadovoljstvo vođenja ljubavi ispred ogledala. Naravno, ovo podrazumeva da nikada ne gasite sva svetla.


Gruba igra

Da, gruba igra ponekad nije na odmet. Probudite divlju zver u njemu i provešćete se kao nikad ranije u životu.

Preuzmite kontrolu

Vrhunska fantazija svakog muškarca je da se opusti i uživa ne morajući ništa da radi. Povremeno ga nagradite.

Seksi veš

Pokažite mu koliko vam je stalo tako što ćete obući one pomalo neudobne tange i staviti one kič podvezice za koje ste sigurne da ih tako obožava.

Video: Promocija knjige Darka Bajića "Film davne budućnosti" na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Soichiro

    25. mart 2012 | 05:50

    u datim komentarima opacitrh sve moguce varijante i definicije ljubavi tako da nemam puno toga da dodam ..osim da je to uzajamno davanje i uzimanje, tolerancija i ocekivanje da je taj neko uve9k na tvojoj strani .slazem se sa Lost da zaljubljenos nije ljubav, ali bez nje nema ni pocetka .prvo se zaljubimo i ludujemo, .a onda ako prezivimo , tu fazu polagano krene da se razvija ili prerasta u to nesto vise, satkano od gore navedenih pojmova .jedan veliki pozz i osmeh 4you

  • KalinicSanja

    13. februar 2012 | 16:57

    RT @telegrafrs: 10 trikova da ga izludite u krevetu http://t.co/f33cN3W1

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA