Venčanica od brakorazvodnih papira (VIDEO)

Ne znajući da će svojom idejom osvojiti svet, jedna devojčica iz šale je napravila venčanicu od hrpe sudskih dokumenata koje su potpisali parovi čija je ljubavna priča nesrećno okončana razvodom

  • 0

S ciljem da skrene pažnju na to da živimo u vremenu u kojem se brakovi prebrzo sklapaju, a još brže raspadaju, petnaestogodišnja Demi Barns iskoristila je 1.500 brakorazvodnih dokumenata da bi kreirala venčanicu od papira.

Ona je fotografiju haljine postavila na svoj Fejsbuk profil, da bi je videla njena rođaka iz Italije, ali je venčanica uskoro postala pravi hit. Za samo nekoliko dana slika venčanice od brakorazvodnih papira dobila je više od 40.000 lajkova.

- Kontaktirali su me mnogi značajni dizajneri s pitanjem mogu li da kopiraju ovu ideju i venčanicu. Imam veliku strast prema modi i kreiranju i nadam se da će mi jednog dana neko ponuditi priliku da steknem iskustvo, pa možda i da započnem karijeru kao dizajner - izjavila je Demi.

Do sada, čudne venčanice kreirane su od toalet-papira, kolačića, starog gvožđa... Međutim, Demina kreacija koja podseća na venčanicu princeze Dajane zasad je najneobičnija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA