Kako i gde smuvati devojku?

 
  • 2

Prvo što žena primeti na muškarcu je izgled i govor tela. Na drugom mestu je stil pričanja, a ono što govori najmanje je bitno i nalazi se tek na trećem mestu

Ženama je najbitniji izgled muškarca. Građa i govor tela su ono što žene prvo primete kada im muškarac priđe, a prema statistikama, najmanje obraćaju pažnju na ono što im muškarac govori. To se nalazi tek na trećem mestu, jer je, pored izgleda, od toga bitniji i način na koji muškarac nešto izgovara.

Prema anketi koja je sprovedena na portalu Match.com, čak 43 odsto singl devojaka, od ukupno 5.000 ispitanih, odgovorilo je da im je na prvom sastanku najvažniji svež dah. Sedamnaest procenata obraća pažnju na odeću, dok se čak 12 odsto odlučilo za miris kao najbitniju stavku. Međutim, nešto veći broj, 14 procenata, važnost pridaje koži, a 10 odsto žena kosi.

Statistike govore da ako je muškarac neodlučan i ne zna šta da obuče za prvi sastanak, najbolja kombinacija koju može da smisli treba da bude u plavoj, boji jer veliki broj žena izuzetno privlače muškarci u plavom.

Naučnici su došli i do saznanja da je ženama izuzetno bitna i sreća na prvom sastanku i da je negativnost jedna od najvećih grešaka koje možete da uradite. Zato, ponesite vedro raspoloženje i obavezan osmeh sa sobom.

Takođe, vodite računa i o svojoj ličnoj higijeni jer vam prolaz 100 odsto nije zagarantovan ukoliko budete imali neuredne nokte, masnu kosu, loš zadah, kao i neugodan miris tela.

Kako biste napravili opušteniju atmosferu, izgovorite njeno ime bar dva puta u toku razgovora. Time ženi dajete jasan znak da se želite sa njom povezati i da želite da joj se približite. Takođe, slušajte je pažljivo i u razgovoru joj dajte do znanja da ste upamtili neke nebitne sitnice o kojima je govorila. Na taj način ćete joj laskati i dati do znanja da ste vrlo zainteresovani za nju.


Što se tiče mesta na kojima treba da organizujete sastanak, za početak treba da izbegavate restorane i bioskope. Najbolje je da to bude u nekom kafiću, šoping centru, a ukoliko ste student, školi ili fakultetu jer tamo ima mnogo ljudi pa će i cela situacija biti mnogo opuštenija.

I za kraj, bitno je da znate kada treba da krenete u lov. Ukoliko grupa žena sedi za stolom i luta očima naokolo po masi, to je znak da su došle na to mesto s namerom da nekog spaze i upoznaju. Priđite im ili sačekajte da devojka koja vam se dopala krene do toaleta, pa je susretnite na putu do tamo i započnite razgovor. Međutim, ukoliko žene sede i uveliko pričaju i smeju se glasno, to nije dobar teren za osvajanje teritorije. Zaboravite na prilaženje i priliku potražite na neko drugo mesto.

(Tamara Milić)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    29. april 2013 | 01:01

    malo sutra im je najbitniji izgled...pa one naj ribe su uvek sa nekim nakazama..cak i same kazu da ne vole kada je muskarac lep, nego da mora da ima sto grublje crte, sto veci nos...valjda da bi se bolje osecale, ili da bi navodno bile sigurnije da ih taj neko nece varati...smesno :)

  • to sam ja

    29. april 2013 | 08:56

    Ljepe žene su najčešće s ruznim muškarcima zato sto su bogati on šuti zato sto je ona dobra a ona šuti ima sve a nadje si drugog

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA