10 stvari koje žene žele da čuju

 
  • 4

Ma koliko truda ulagali da razreše misteriju ženske duše, pred svim muškarcima na ovoj planeti stoji večita enigma koje su to prave reči na koje će zauvek „pasti“ njihova voljena. Evo liste najomiljenijih komplimenata prema izboru samih dama...

Verovali ili ne, tajna ključa do ženskog srca skriva se u tome da joj kažete ono što ona zapravo već dobro zna i sama.

Prelepa si

Ukoliko bi trebalo odabrati tri stvari za koje bi ako zatreba ama baš svaka dama gazila i preko leševa, u izbor bi sigurno ušli dobra hrana, fenomenalna garderoba i komplimenti od srca. Zato, ne budite škrti na lepim rečima i trudite se da je redovno zasipate komplimentima. Recite joj upravo ono što želi da čuje, bilo da je reč o njenom izgledu, stilu oblačenja, vitkoj viguri, profesionalnim ili pak kulinarskim veštinama. Svaka žena obožava da čuje kompliment na svoj račun, jer joj se na taj način podiže samopouzdanje. Pomoći ćete joj da se oslobodi stega, motivisaćete je i podstaći da još više radi na poboljšavanju svoje ličnosti.

Ti si prva i jedina žena u mom životu

Ukoliko ovo kažete, razvejaćete sve njene sumnje da možda i niste tip muškarca koji je rođen da bude veran samo jednoj ženi. Biće uljuljkana i sigurna u vašu lojalnost i to da nećete, koliko sutra, uskočiti u naručje nekoj drugoj. Postavićete je na pijedestal tako što ćete joj dati na znanje koliko vam je važna, čak i ako ste već godinama u vezi. Pošto mnoge žene smatraju da su monogamni i verni muškarci samo bajkoviti mit, ovim rečima podići ćete njeno samopouzdanje do neslućenih visina. Pošto više ne mora da se u tolikoj meri brine u vezi s konkurencijom, ona će doživeti novu vrstu slobode. No, budite sigurni da pre nego što ovo izgovorite to zaista i mislite. Srce bi joj bilo slomljeno kada bi saznala da od nje skrivate svoja istinska osećanja, a vaša veza bi se nepovratno raspala.

Odlična si u krevetu

Ove reči učiniće da se oseti seksualnom boginjom i rasteraće sve inhibicije koje su se u njoj rodile iz straha da njen učinak nije dovoljno dobar. Svaka pohvala njenoj veštini pod čaršavima, uz šaputanje da je naprosto neodoljiva, predstavlja odličan temelj za njene još uzbudljivije performanse. Što više uzdižete i razumete njenu seksualnost, to će ona biti spremnija da istraži svoje najluđe fantazije. Zato, ne budite samo tiho zahvalno za sve što vam pruža, već joj to priznajte jasno i glasno. Tako ćete je podstaći da više poradi na upoznavanju svojih unutrašnjih poriva, čime ćete zajedničkim snagama mnogo lakše uspostaviti seksualnu i emotivnu bliskost.

Bićeš divna majka

Mnoge žene bi želele decu, ali većina nije sigurna kako će se snaći u roditeljskoj ulozi. Ako joj kažete da smatrate da će biti dobra majka, naći će se na sedmom nebu, posebno zato što joj je te reči uputio upravo njen muškarac, s kojim ona potajno mašta da jednog dana ima potomstvo. Na taj način uverićete je da ste joj zaista posvećeni i da bi mogla da računa na to da ćete u nekom trenutku vas dvoje zaista zasnovati porodicu. Svakoj ženi je veoma važno da unapred zna da li je sposobna da bude dobra, osećajna i strpljiva majka. Ove reči će joj dati novu veru u sebe, a takođe će na vreme lagano početi da se priprema za novu životnu ulogu.

Hoćeš li da provedeš život sa mnom?

Većina dama su toliko senzibilne da kad bi čule ove reči osetile bi kao da ste zaplesali uz muziku koju njeno srce svira. Takođe, ovo će je uveriti da se samo ne poigravate s njom, već da ste ozbiljni u nameri da s njom gradite budućnost. Kažite joj u kolikoj meri će vaš život biti nekompletan ako nje ne bude bilo u njemu i kako je ona postala nezamenljivi aspekt vašeg postojanja. Nakon ovih reči, budite sigurni da će danima šetati okolo zanesena, ne skidajući osmeh s lica. Jeste, ovo možda jeste najteži korak u životu svakog muškarca, ali ako ste sigurni da je ona ta, zašto da ne?


A šta ti misliš o...?

Pitajte je za njeno mišljenje bilo da je reč o kupovini novog automobila, ili o tome šta da obučete narednog jutra za posao. Ovako ne samo da postižete to da ona postane svesna da vam je važan njen stav, već shvata da poštujete njene poglede na svet. Ukoliko i dalje sumnjate, samo se setite da žene vole da iznesu svoj sud o čemu god da je reč. Pustite je da priča, pa makar to trajalo i mnogo duže nego što ste želeli da slušate. Osetiće se kao sveznajuća diva, jer ženama je važno da znaju da imaju značajnu ulogu u donošenju važnih odluka. Obratite joj se za savet, bez obzira da li je u pitanju neka sitnica ili nešto zaista veliko. Shvatiće u kojoj meri je poštujete i koliko vam znači.

Ti si moj najbolji ortak

Ovo su prave reči ukoliko želite da joj dokažete da na njoj vidite i nešto više osim savršeno izvajane figure i seksepila kojim zrači. Da biste uspostavili povezanost koja prevazilazi isključivo seksualnu komponentu vaše romanse, sve što treba jeste dati joj do znanja da ona nije samo ljubav vašeg života, već i najbolji prijatelj. Ovim ćete njenom egu dati podsticaj, što će vam se višestruko vratiti. Kada ste joj pored ljubavnika i prijatelj, nalazite se na odličnom putu da je u otpunosti osvojite. Ženama mnogo znači da mogu da budu nešto više od devojke ili supruge. Važno im je da osete da se vi možete osloniti da njih, posebno kad imate nekakav problem ili dilemu, kada vam zatreba savet ili možda rame za plakanje...

Srećan sam što te imam

Kažite joj da je ona jedina prava za vas. Da nema nje, sigurno biste i dalje bili nesrećno sami. Žene vole da budu sa dobrim ljudima, a nema boljeg načina da joj pokažete koliki ste džentlmen od toga da joj se zahvalite zbog toga što je kao osoba baš takva kakva jeste. Otkrijte joj koliko je ulepšala vaš život.  I nemojte da se iznenadite ako se njeno lice zarumeni od stida. Reći joj da je vaša srećna zvezda predstavlja siguran način da joj udovoljite. Time joj govorite ne samo da ste je prihvatili, već i da ste zahvalni na njenom prisustvu u vašem životu. U pitanju je jedno od najviših mogućih priznanja koje svaka žena priželjkuje.

Ti uvek znaš šta ja mislim

Želite li da se ona oseti kao da je vrhovno božanstvo? Onda samo treba da joj kažete da ste svesni toga da ona zna šta vam je na umu mnogo pre nego što vi sami bilo šta izreknete. Bilo da je reč o tome da vam je za ručak spremila upravo ono što ste želeli, bilo da vam je poklonila vam predmet koji ste baš planirali da kupite ili da u krevetu uvek predviđa kako najbolje da vas zadovolji. Onog trenutka kad postane sigurna da vas poznaje bolje nego vi sami sebe, biće više nego spremna da vam pruži čak i ono što niste tražili.

Volim te

Iako vam se čini da ste ove dve magične reči dosad izgovorili na svaki zamislivi način, njoj nikada nije dosta. Samo još jednom pronađite pravo vreme i pravo mesto i iznenadite je kad to najmanje očekuje. Nemojte ovo da vas čudi, svako voli iznenađenja. Posebno kad ste u stabilnoj vezi, ne propuštajte priliku da joj što češće izjavljujete ljubav. Žene to jednostavno vole i nije im dovoljno da im svoju posvećenost pokazujete samo kroz konkretna dela. Ove dve reči su važne jer ona u njima čuje potvrdu da je vaša romansa još uvek živa i da i dalje sevaju varnice. Što više, to bolje.

Video: Vozač dobio kutiju pa napravio ovaj potez: Snimak sa autobuske stanice koji niko nije video

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kimovska

    9. februar 2012 | 15:23

    10 stvari koje žene žele da čuju | Telegraf - Najnovije vesti http://t.co/zkY6Vbgn via @TelegrafRs

  • NinaSoldier

    9. februar 2012 | 14:15

    sta vam je..potpuno ste #bljak sa ovim ..fali iinspiracija..cc RT @telegrafrs 10 stvari koje žene žele da čuju http://t.co/GleSMzTW

  • telegrafrs

    9. februar 2012 | 14:12

    10 stvari koje žene žele da čuju http://t.co/kcDhbjYX

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA