PERVERZNE GAĆE: Veštačka vagina za muškarce (FOTO)

 
  • 5

Predstavljamo vam silikonske vagina-gaće, koje možete neprimetno da nosite na poslu ili u školi ceo dan, a da nikome ne padne na pamet šta vam je u pantalonama

Da li ste se oduvek iznutra osećali kao žensko? Da li ste priželjkivali da krišom oblačite mamine haljine kad ste sami kod kuće i ispod farmerki nosite donji veš koji ste maznuli od sestre? Ipak, to vam nije dovoljno. Onda morate da probate strap-on vaginu, koja će vam konačno omogućiti da se osetite kao žensko, bez potrebe da idete pod nož.

Za sve one koji vole ovakav vid perverzija, jedan prodavac na portalu Amazon nudi širok izbor boja, veličina i dlakavosti, u skladu sa željama i potrebama. Neki modeli su toliko realistični da imaju čak i veštački urinarni kanal.

Ukoliko ste transeksualni tip sklon muškarcima, sada ih možete napiti na žurci ili spopasti u klubu, bez bojazni da će vas premlatiti ako vam zavuku ruku u gaće. Neće ni primetiti razliku.

(A. Ć.)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA