SUPERSEKS: 11 saveta za nezaboravnu noć

 
  • 0

Ako želite da uživate u fantastičnom seksu, moraju da se sklope sve kockice. Evo ključnih sastojaka koji su neophodni za vrhunsko vođenje ljubavi

Kao i kod mnogih drugih stvari u životu, predanost i posvećenost važne su i u spavaćoj sobi. Ako želite da uživate u superseksu, morate da povedete računa o nekim stvarima. Kuvarskim rečnikom rečeno, morate da obratite pažnju kako na same sastojke, tako i na sitne začine koji će stvarima dati pravi ugođaj.

Prikladno osvetljenje

Muškarci vole da vode ljubav s upaljenim svetlom, ali pošto dame obično ne vole da im se vide baš sve mane na telu, osvetljenje nipošto ne sme da bude jako. Najbolji izbor su sveće. I to puno njih, jer se sve vidi, ali ipak suptilnije.

Prava mera hrane i pića

Ako će vaše specijalno veče započeti večerom, nastojite da ne jedete previše, jer ćete umesto za seks, biti raspoloženi isključivo za spavanje. Ne preterujte ni s alkoholom, koji bi mogao negativno da se odrazi na vaš libido. Dakle, umerenost je zlatno pravilo.

Osećanja sigurnosti i poverenja

Ako se osećate nesigurno i stalno razmišljate o tome da li ste dovoljno dobri i da li je valjano ono što radite, vrlo je verovatno da u seksu nećete uživati. Dakle, jedan od glavnih preduslova za dobar seks jeste osećanje sigurnosti. Trebalo bi da se osećate sigurno u društvu jedno drugog. Takođe, važno je i poverenje kako ne biste strahovali, na primer, od objavljivanja kompromitujućih fotografija na društvenim mrežama.


Poljupci

Poljupci su izuzetno važni i zapravo su najintimnija stvar između dvoje ljudi. Vodite računa o tome i posvetite poljupcima dužnu pažnju. Takođe, usavršite tehniku ljubljenja, pa počnite lagano i nežno, a zatim nek poljupci postanu sve strastveniji i požudniji.

Muzika

Muzika dokazano doprinosi romantičnoj atmosferi. Nemojte da vam bude teško da pustite nešto lepo što će vas oboje dovesti u seksi raspoloženje. Istovremeno, prigušićete sve one zvukove koji se čuju tokom seksa, a zbog kojih vam može biti pomalo neprijatno.

Potpuno prihvatanje

Ona ima celulit na butinama, a on višak sala na stomaku. Svaki čovek ima nekih nedostataka, ali ako želite da uživate u seksu, važno je da partnera ili partnerku prihvatite onakvima kakvi jesu.

Prostakluci

Jedno istraživanje pokazalo je da nevaljale reči tokom seksa podižu atmosferu do usijanja. Međutim, dok ih izgovarate, morate da se osećate prirodno, pa pripazite da ne ponavljate naučene fraze iz pornića. Najbolje je da govorite ono što u određenom trenutku zaista osećate i mislite.

Otvorenost

Za dobar seks važno je imati i otvoren um. To podrazumeva da ne odbacujete a priori svaku ideju ocenjujući je perverznom. Odbacite ograde i prepustite se uživanju. Budite spremni na eksperiment.

Bez očekivanja

Nije dobro imati prevelika očekivanja u pogledu seksa, jer biste mogli da se razočarate. Osim toga, očekivanja stvaraju prevelik pritisak, što u samom početku onemogućuje uživanje. Opustite se, prepustite i pustite da se dogodi čarolija.

Smisao za humor

Svako ko istinski zna kako da uživa u seksu reći će vam da je duhovitost vrlina dobrog ljubavnika. Morate znati kako da se nasmejete sopstvenim nespretnostima i partnerovim greškama. Jedino tako oslobodićete se straha od eventualnih propusta.

Davanje i primanje

Svaka veza sastoji se od davanja i primanja, odnosno tako bi trebalo da bude. Jednaka je stvar i sa seksom. Morate želeti da zadovoljite partnera, ali isto tako, on mora želeti i znati kako vas da dovede do vrhunca. Sebičnost je loš signal i siguran put za nezadovoljstvo. Dakle, pazite na ravnotežu primanja i davanja.

(Tportal.hr; Telegraf.rs)

Video: Koncert Konstrakte i benda Zemlja gruva u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA