GOSPODIN NESAVRŠENI: 6 signala da nije za vas

 
  • 0

U večitoj ste potrazi za partnerom koji će vam u potpunosti odgovarati, ali nikako da ga sretnete? Postoje signali koji će vam olakšati pretragu

Žene dobar deo svog života provedu tražeći idealnog partnera. Ipak, neretko se dešava da potraga traje duže nego što su mislile. Međutim, najzad su utvrđena pravila koja će svakoj dami olakšati sam proces potrage za onim pravim:

Ne verujete mu

Malo ljubomore je dobrodošlo za vezu, ali ako ne želite čak ni da ga pustite da izađe sa prijateljima, to je jako loš znak. Razmislite zašto nemate poverenja u njega.

Zavisnik je

Ukoliko voli alkohol, drogu ili kocku, bolje se ne nadajte da će zbog vas moći da ostavi bilo koji od ovih poroka. Ovo je ozbiljan razlog za raskid. Razmislite.

Sastavljate spisak stvari koje bi trebalo da promeni

Loš znak za ozbiljnu vezu je kada žena želi da promeni muškarca. Ako ga ne prihvatate takvog kakav jeste, nema razloga da ostajete sa njim.

Vi želite decu, a on ne ili obrnuto


To je toliko važno pitanje da kompromis ne postoji. Ukoliko se vaše želje po pitanju dece ne podudaraju, vreme je da razmislite o daljem nastavku "saradnje".

Nikada se ne svađa

Svađanje je zdravo za vezu i ukoliko on baš nikada ne želi da se svađa, znači da nije iskren prema vama ili da mu nije stalo do vašeg odnosa.

Intuicija

Sve je u redu, ali ipak imate neki čudan osećaj. Vaša intuicija je često u pravu.

( Tamara Milić / mojportal.ba)

Video: Koncert Konstrakte i benda Zemlja gruva u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA