SVINGUJTE: Kad seks dosadi, razmenite partnere

 
  • 30

Najbitnije od svega je da su oba partnera vrlo za! U suprotnom ćete se vrlo brzo naći na klizavom terenu

Na zamenu partnera najčešće se odlučuju partneri zrelije životne dobi, čiji je seksualni život postao dosadan, pogotovo od kada su iscrpeli sve poznate seksualne tehnike - pa i one pomalo perverzne. Osim te sitne zasićenosti, takvi parovi izgledaju kao potpuno srećna zajednica.

Od razgovora do akcije

Prvo ste počeli razmišljati o razmeni partnera, onda ste o tome razgovarali i to je bila samo tema razgovora. Ali takav razgovor će mnoge zbuniti i uzbuditi.

I tako srećan par jednoga dana na večeru pozove drugi par, koji im je sličan po načinu razmišljanja. Svi se uzajamno smatraju srećnima, a i poznaju se već dugo vremena. Nakon pićem dobro zalivene večere razgovor se pomalo pretvorio u ples. Normalno, domaćica sa gostom, a domaćin sa gošćom. U svemu tome nema nikakvog zla ...

Kad zamena počne

Ambijent je prilagođen osećanju situacije, prigušeno, toplo žućkasto svetlo, samo sveće. U polaganom plesu lica se počinju približavati, a ruke beže - same od sebe ...

Odjednom se u sobi nalazi još samo jedan rasplesani par, dok se drugi diskretno povukao u drugu sobu. Ne treba posebno objašnjavati ko se tamo ljubio i što je sve radio. Prvi par se neće nimalo začuditi kada primeti šta se dogodilo, a neće se ni dvoumiti. Na što ćemo pomisliti, ako znamo da se nekoliko metara od nas ljube (i ne samo ljube) muškarac i žena? Naravno, misao ode na seks. Takav scenario je prvi korak prema zameni partnera. Da li se takvi parovi redovno susreću?


Opisani parovi će se pre ili kasnije, ponovo susresti. Možda će se naći i sa drugim parovima. Ponekad možda i spontano, dok će razmena partnera uglavnom biti planirana. U takvom slučaju je nužno da su oba para što više intimna. Takva igra nema ništa zajedničkog s grupnim seksom ("grupnjak"), s egzibicionizmom  ili voajerizmom. Ovde se radi o iskrenoj, nežnoj i osećanoj vezi, u kojoj niko nije prevaren.

Sve skupa bez intimnosti nema nikakvog smisla.

Spas za sopstvenu ljubav

Takve slučajne ili povremene seksualne susrete ne možemo nazvati nečim perverznim, jer radi se o stabilnim partnerima, koji će takvi i ostati. Potpuno je drugačija situacija kod parova koji u razmeni partnera vide spas za sopstvenu ljubav, koja se pomalo gasi, a istovremeno se nadaju kako će doživeti nešto novo i još nedoživljeno. Tada je i scenario potpuno drugačiji.

U odgovarajućem časopisu objavi se mali oglas, razmene fotografije, izabere odgovarajući par i dogovori sastanak. Ponekad se automobilom odvezu na dogovoreno mesto i unapred se dogovorenim znakom sporazumeju sa parom u drugom automobilu. Nakon toga odlaze u stan jednog od parova ili u neki hotel.

Kod takvog načina razmene parovi su potpuni stranci, što će kod njih najčešće ostaviti osećaj nezadovoljenosti, a možda i odvratnosti. Nešto poput posete prostitutki.

(Lj. V. /Haber. ba)

Video: Zoran iz Srbije (61) krenuo je na put kroz Afriku samo biciklom: Ima jedan cilj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mika

    13. februar 2013 | 15:42

    Da l' ste vi normalni?

  • Daca

    13. februar 2013 | 19:33

    Swing odobravam. Ali ne swing kao stil zivota kao sto to i jeste za swingere. Lepo je uneti s vremena na vreme neke novine u svoj sexualni zivot. Iskreno imam iskustva da sam probala trojku, cetvorku i osecaj je neobicno, perverzno, cudno lep. Ko god nije probao moze samo da prica kako je to razvrat. Ali da se ne lazemo ne postoji ni njedan jedini muskarac koji nije nikad pozeleo sex sa dve zene ili jednostavno tako nesto da posmatra.

  • brza strela

    13. februar 2013 | 15:52

    To su bolesni ljudi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA