PRVI DEJT: Besmislena pravila o savršenom sudaru

 
  • 0

Slatko iščekivanje šta će biti, leptirići u stomaku i sve ostalo što ide normalna su popratna pojava prvih izlazaka s osobom koja nam se stvarno sviđa

Zbog holivudskih filmova mnogi od nas stekli su pogrešnu predstavu o tome kako bi prvi sastanak trebalo da se odvija.

Lokacija

Većina ljudi za prvi sudar najčešće bira jednu od tri najdosadnije i najobičnije lokacije - kafić, restoran ili bioskop. Ne dozvolite da druga strana stekne o vama utisak da patite od manjka kreativnosti i smisla za dobar provod. Potrudite se da predložite nešto zabavno u čemu ćete oboje uživati, kao što su  klizanje, šetnja ili noćna vožnja po gradu.

Vreme

Zašto bi prvi dejt uvek morao da se zbiva po mrklom mraku? Čak i ako ste među onim srećnicima koji u današnje vreme imaju posao, vikendi su vam i dalje slobodni. Iskoristite ih za sastanak na svežem vazduhu. Izlet u prirodu, piknik u gradskom parku, odlazak na seosko imanje predstavljaju samo neke od ideja za dnevni izlazak.

Poljubac

Po nekom nepisanom pravilu, do prvog poljupca dolazi tek na samom kraju večeri, podrazumeva se da će ga inicirati muškarac, i on predstavlja znak da je sudar dobro prošao. Međutim, mnogo veći efekat izazivaju "ukradeni poljupci", oni do kojih dođe kada se druga strana najmanje nada.

Izgled

Jedna od najvećih zabluda je da se na prvom sastanku od vas očekuje da izgledate kao million dolara. Naravno da  je važno da delujete privlačno i zavodljivo, ali ne preterujte sa sređivanjem. Sačuvajte nešto i za drugi i treći dejt.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA