MUŠKARCI TVRDE: Savršena žena je puna mana i obožava fudbal!

 
  • 0

Žene koje teže savršenstvu trebalo bi što pre da odustanu od te iluzije, jer po svemu sudeći, muškarci više vole obične, normalne žene koje se ne stide svojih nedostataka

Naučnici su tokom istraživanja otkrili da nijedan muškarac svoju partnerku ne smatra savršenom. Ono što je interesantnije, od 2.000 ispitanika njih 80 odsto otkrilo je da zapravo vole to što su njihove izabranice daleko od ideala perfekcije. Studija je pokazala da većina muškaraca u proseku svoju partnerku ocenjuje kao 67 odsto savršenu.

Mane koje se najčešće pominju su loša narav, opsesivnost čistoćom, ali i činjenica da ne vole sport. Druge stvari koje žene udaljavaju od savršenstva su tendencija da od malih stvari naprave veliki problem, kritikovanje njihovih vozačkih sposobnosti i gledanje sapunica. Predugo spremanje za izlaske, kao i potreba da uvek imaju poslednju reč u svemu takođe su navedeni kao neke od osobina koje ipak ne krase idealnu damu.

Oko 60 odsto muškaraca izjavilo je da najviše mrze pokušaje svojih lepših polovina da im  promene stil oblačenja ili to što žele da ih nateraju da drže dijetu, a njih 25 odsto najviše se užasava toga da im voljena određuje s kime će se družiti. Istini za volju, njih više od 30 odsto ipak je priznalo da, kada partnerka pokuša da promeni nešto u njihovom životu i to im uspe, to uvek bude nabolje.

Kada bi oni sami dobili priliku da promene svoju devojku ili suprugu, većina pripadnika jačeg pola bi želeleo da one budu opuštenije i da vole fudbal. Samo 20 odsto muškaraca izjavilo je kako potajno priželjkuju da njihova partnera bude potpuno savršena.

(kliX.ba; Telegraf.rs)

Video: Lakićević: 8 dece poginulo u Srbiji u avgustu u saobraćajnim nesrećama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA