VEROVALI ILI NE: O venčanju iz bajke više maštaju muškarci

Dok u doba svetske ekonomske krize dame sputavaju svoje želje i spremnije su da se odreknu velikog venčanja, kako bi se uštedeo novac za stambeno rešenje, muškarci bi ipak radije napravili ogromnu svadbu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Monse
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Monse

    03. decembar 2012 | 21:45

    Ispravno mislite, konačno je došlo vreme da se ti ljudi, dilvji graditelji suoče sa svojim delom i posledicama ne samo oko imovine koju štite na štetu komšija ili grada, već i sa troškovima koje su dužni da podnesu ako imaju nameru da budu građani Beograda. Tek tada će ta naselja moći da budu uređena i prihvatljivo opremljena. Takođe, mislim da bez pritiska države i odgovarajućih zakona i pravila koja će se bez kompromisa primenjivati, čak i silom ako treba, od tog posla neće biti ništa, naselja će u sadašnjim uslovima metastazirati i biti sve gora a ostali Beograđani će to plaćati da bi političari dobili koji poen više.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA