DA MU NE PADNE: Pet stvari apsolutno zabranjenih tokom seksa

 
  • 0

Ma koliko bila iskusna, i najveštijoj dami desi se da u krevetu zabrlja i uradi nešto nakon čega će muškarca proći volja za vođenjem ljubavi

Svaki muškarac je poseban i svaki ima ono što više ili manje voli u spavaćoj sobi. Ipak, postoje stvari koje će bukvalno svakom ubiti želju za akcijom.

Pogrešan ugriz

Uši i zubi – može. Grickanje bradavica – ponekad. Ugriz za genitalije - nikad!

Foliranje

Neprirodni glasni uzdasi po ugledu na zvezde pornića nikako nisu dobrodošli, baš kao ni urlanje tipa: "To, to, to, još, još, još!". Što biste gubili energiju na koreografiju lažnog orgazma, kad se možete prepustiti i doživeti pravi.

Loše jahanje

Muškarci obožavaju kad žena pokaže inicijativu i kad zna šta želi. Naročito im je uzbudljivo kada je dama gore, ali ne vole kada ona prilikom energičnog pomeranja gore-dole zaboravi na njegov penis koji tada "ispadne".

Bez osećaja za ritam

Jedna od najgorih stvari je nedostatak ili izostanak ritma, pogotovo u onim pozama u kojima je neophodan. Zato, pazite kako se krećete. Ipak, ako želite skroz da ga ohladite, biće najbolje da ne mrdate uopšte.


Brbljanje gluposti

Razgovor tokom seksa je okej, ali ako je na zadatu temu. Rečenicama tipa: "Moram da stavim veš u mašinu" ili "Šta ćemo sutra za ručak?" tokom vrućih zagrljaja nije mesto.

(Telegraf.rs)

Video: Vozač dobio kutiju pa napravio ovaj potez: Snimak sa autobuske stanice koji niko nije video

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA