ZA USAMLJENE I NEISKUSNE MOMKE: Izađite na večeru s DVD devojkom (FOTO)

 
  • 0

Za sve one mladiće koji imaju tremu da pozovu devojku koja im se sviđa na sastanak japanski stručnjaci osmislili su sjajnu varijantu kako da uvežbaju opuštenu konverzaciju i flert uz dobru hranu

"Neiskusni, vreme je za večeru – Hajde da jedemo zajedno!" Ovo je slogan kojim se u ljubavi ne baš preterano verzirani muškarci pozivaju da nauče kako bi trebalo da se ponašaju na sastanku s devojkom koja im se dopada. Ova lekcija uči se pred TV ekranom putem DVD plejera.

U ponudi je pet veselih i razgovorljivih devojaka koje sede za stolom nasuprot kameri, uživaju u jelu koje su naručile i brbljaju kojekakve vesele gluposti koje se obično čuju na prosečnom "dejtu". Nažalost, one nisu u stanju da odgovore baš na sva pitanja koja biste im postavili, niti da se smeju vašim šalama, ali šta je tu je. Bolje išta nego ništa!

- Niko ne voli sam da jede, a sve dok imate ovaj video-snimak, nećete imati tih problema. Izaberite jednu od predivnih pet devojaka da večeraju s vama. Više nikada nećete biti usamljeni, čak ni kada ste potpuno sami – piše na poleđini ovog DVD-a.

Ukoliko vam je važno šta će biti na meniju, znajte da možete da odaberete hranu sa različitih krajeva planete, pa je tako u ponudi sve od klasičnog japanskog sušija, pa sve do italijanskih špageta. Sve ovo možete dobiti za 699 jena, što bi otprilike izašlo 775 dinara.

(Telegraf.rs)


Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA