BUDITE NA SVE SPREMNI: Na venčanje nikako bez šminke, čokoladica i sedativa!

 
  • 0

Američki Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC), zadužen za promociju i zaštitu javnog zdravlja, izdao je uputstvo za parove koji uskoro nameravaju da se venčaju

Vodič "Kako preživeti venčanje" obraća se pre svega ženama i podseća ih na to da je planiranje svadbe vrlo slično planiranju katastrofe.

Agencija navodi i opremu bez koje mlada ne sme da se pojavi na venčanju. Ona kod sebe mora da ima šminku kako bi mogla da u svakom trenutku popravi svoj izgled, ali i zihernadle u slučaju da na haljini pukne šav.

CDC nevestama takođe preporučuje da ponesu nekoliko tableta za smirenje, ali da pripaze da ne preteraju sa njihovom upotrebom, imajući na umu sve veći broj smrtnih slučajeva zbog prekomernih doza sedativa.

Među ostalim savetima je i onaj o neophodnoj proveri sale za bankete, a pogotovo svih izlaza i putanja za evakuaciju u slučaju opasnosti.

Kumovima i deverušama savetuje se da pri ruci imaju flašicu sa vodom i pokoju čokoladicu kako bi mogli da umire mladu u slučaju da je spopadne trema ili da tokom ceremonije nastane neka stresna situacija.

(Tanjug)


Video: Promocija knjige Darka Bajića "Film davne budućnosti" na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA