SEKS AKROBACIJE I NA +40: Sitni trikovi da strastima začinite leto

 
  • 0

Ma koliko vam bilo vrućina, to nikako ne bi smelo da vam posluži kao izgovor da se ne prepuštate strastima i uživate u vođenju ljubavi, bilo da vam je na pameti stalni partner, bilo uzbudljiva letnja šema sa neznancem ili neznankom

Kockice leda

Uzmite jednu kockicu leda i tokom predigre pustite mašti na volju. Držite kocku leda u ustima dok se ljubite ili je otopite na vrelom stomaku svog partnera.

Mokra odeća

Postoji li bolji način za zavođenje od providne i pripijene odeće, naročito posle letnjeg pljuska?! Tokom suše, možete zajedno da se istuširate ne skidajući odeću sa sebe. Zapamtite, hladno je u letnjim noćima izrazito vrelo.

Bazen

Tajna dobrog seksa u bazenu jeste da nađete mesto za pridržavanje, jer ćete u protivnom izgubiti ravnotežu. Još je bolje ako ste dopola unutra, pošto voda donosi posebne čari. Ako ste u mogućnosti, nemojte da propustite noćno kupanje.

69

Ova mnogima omiljena poza je idealna jer dopušta da oba partnera uživaju u oralnom seksu, čak i ako su slučajno na suncu izgoreli i zateže im koža. Neka vaša tela budu slobodna i ne dodiruju se, tako da u kontaktu budu samo mesta od strateškog značaja, a usne i ruke po potrebi.

Brzinski seks

Dok društvo priprema roštilj odvojite nekoliko minuta i skoknite s voljenom osobom dublje u šumicu iza nekog drveta. Ovakav seks obično je ispunjen ludačkim strastima, a kad se budete vratili oboje ćete na licu imati osmeh od uva-do-uva. O apetitu i da ne govorimo…


Peščana plaža

Seks na plaži nešto je što bi svako trebalo da doživi barem jednom u životu. To je u isto vreme riskantno i romantično iskustvo. Pronađete li praznu plažu, svakako iskoristite priliku. Krenite nežno, a završite divlje i s peskom na sebi.

Seks u moru

I ovo je seks kakav definitivno ne bi trebalo propustiti. Nakon predigre na plaži, preselite se u ustalasalo more i uživajte jedno u drugom. U oba slučaja činite to kad ste zaista sami, jer vam neće biti nimalo prijatno ako se ljuti prolaznik okomi na vas i pokvari vam trenutak ili sutradan osvanete na internetu.

Lenčarenje

Nakon kupanja u moru ili posle napornog radnog dana zavucite se u rashlađeni stan i prepustite jedno drugome. Ako nemate klimu, priuštite sebi jedno vođenje ljubavi u kadi. Istog trenutka ćete zaboraviti na pakao napolju i oterati sav stres.

Večernji izlazak

Nemojte zaboraviti da je leti idealno nositi haljine! Zašto? Osim toga što se u njima dame osećaju seksi i poželjno, one najmanje smetaju seksu na brzaka u nekom skrivenom kutku na putu prema disko klubu. Naravno, podrazumeva se da zbog paklenih vrućina nijedno ni drugo uopšte ne nosite gaćice.

Jutro nakon seksa

Ako vas je vrućina letnje noći ošamutila, ne brinite se. Jutarnja hladna kafa i sladoled od vanile odmah će raspaliti strasti i dati vam nekoliko ideja…

(Hercegovina.info; broj1.hr; Telegraf.rs)

Video: Sin glumačke legende najavio snimanje: Uskoro film o Bati Živojinoviću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA