Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika RoccoSiffredi
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Slikar

    19. mart 2017 | 17:11

    Razmisljam sta je bolje: da jedem one tri namirnice iz proslog teksta pa da mi bude tvrd kao kamen, ili crveni sok pa da mi bude tvrd kao celik. Bojim se, da ako iskombinujem ova dva saveta, ne dobijem ozbiljnu armiranu gradjevinu...

  • Bond

    19. mart 2017 | 15:37

    Samo jako

  • RoccoSiffredi

    19. mart 2017 | 10:14

    A sok od kamagrice? 6 sati radi bodibildere kao hilti busilica.... :-))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA