Počeo je da voli suprugu kao da mu je sestra, a njegov razlog za to će vas razbesneti!

 
  • 8

Za tri godine ona je od žene srednje građe konfekcijskog broja 38 dogurala do broja 48, a na vidiku nije nikakva moguća promena

Iskrena ispovest muškarca otkriva kako ljubavi u njegovom braku nije nestalo, ali fizičke privlačnosti jeste - a razlog za to, kojeg se srami, je to što se udebljala.

Autor ove ispovesti je anoniman, a progovara o problemu koji je nagrizao njegov brak - njegova žena se udebljala i to ih je počelo udaljavati - najpre fizički, prenosi MamaMia. Iako se srami zbog toga, ne može protiv toga, a apeluje na ljude da u odnosima nastave da se trude i da paze na svoj izgled i zbog partnera.

10 trikova da odećom sakrijete svoju pravu kilažu

- Sedim ovde i pokušavam smisliti najbolji način da se izrazim - jer ne postoji onaj pravi. To nije nešto što želim da kažem, ali ako želim da budem iskren - treba to da izgovorim. Moja žena me više ne privlači. Ne želim seks s njom. To nije stvar koju ljudi olako dele. Znam da ja ne mogu, jer se osećam kao da sam je izdao, a to je poslednja stvar koju želim da uradim. To nije ono što ona zaslužuje. Ona je dobra žena. Divna žena. Bolja osoba nego ja - priča ovaj muškarac.

Ovo može svako od vas! Za godinu dana od debeljka postao zver u teretani (VIDEO)

Prema njegovim rečima,  on voli njen osmeh, njen karakter, njenu toplinu i mudrost.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Ali, mislim da počinjem da je volim kao što bih voleo sestru, a to je grozno, posebno za nju. Možda da smo u braku već 20 godina to bi bilo razumljivije i prihvatljivije, ali venčali smo se tek pre pet godina, ona je u srednjim 30-ima, a ja u kasnim.


Njegova žena se ugojila. Kad je pogleda, kaže, ne može da ne vidi njen podbradak.

OVA ŽENA GODINAMA NIJE VIDELA SVOJA STOPALA: Niki (33) ima 272 kilograma i zavisna je od hrane (VIDEO)

- Za tri godine ona je od žene srednje građe konfekcijskog broja 38 dogurala do broja 48, a na vidiku nije nikakva moguća promena. Da, postoji razlog za to, niko ne bira da bude debeo. Ali, čini se kako je originalni razlog nestao, sad je to situacija kokoške i jajeta - moja se žena udebljala jer je počela da pije. A počela je da pije jer je bila nesrećna. A sada je nesrećna jer je debela.

Ovaj anonimni muškarac shvata da ima i njegove krivice u ovoj situaciji.

- Sigurno sam pridoneo njenoj nesreći, ali glavni razlozi njene depresije su u spoljnim faktorima - poslu, porodici i prijateljima - o tome se može napisati esej. Ali, koja je poenta sve analizirati, u kojem trenutku dolazi do shvatanja posle pogleda u ogledalo - "debela sam i promeniću to"?. Zapravo, ne reći da ćeš promeniti, već promeniti to, započeti i držati se odluke.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Isprobala je milion dijeta, teretana i raznih režima - ni jedan duže od nedelju, dve. Sve je to tako teško, kaže, i siguran sam da jeste, ali čini se kako nema laganog načina.

Je li lepota zaista isključivo unutra? Jesam li ja toliko plitak i površan? Ili sam samo čovek? Skačem s jedne na drugu misao već celu večnost. Ne postoji li u odnosima nepisano pravilo kako partneri treba da se trude kako bi bili i ostali privlačni ovom drugom?

KAO TENK: Ova žena ima najveću zadnjicu na svetu (VIDEO)

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Ne privlači me moja supruga i naš brak trpi zbog toga, jer nema vatre, tamo je jedva plamičak. Ona zna kako se ja osećam, iako joj ja to naravno nisam nikad rekao. Mislim, kako bih zaboga mogao tako nešto izgovoriti? Ali, ona to može da oseti. Ona to može da vidi u načinu na koji je gledam. Ona to može iščitati iz našeg narušenog, jedva postojećeg seksualnog života. Može to čuti u rečima koje ne izgovaramo, osetiti u praznim poljupcima i zagrljajima. Kao da smo postali aseksualni. Premladi smo za to - priča ovaj čovek.

On želi da mu žena smrša, kaže, ne može drugačije da natera mozak da radi.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Želim da moja žena bude zdrava, samopouzdana i srećna, da bude ponosna na svoj izgled. I nije me briga koliko to površno zvuči. Mrzim se zbog ovog što osećam, zbog toga što nisam veći čovek. Mrzim se jer sam dopustio da dođe do ovoga. Ona zaslužuje bolje od toga. Voleo bih da mogu biti onaj muškarac za kojeg se udala. Ali nisam, ja sam ja, kojeg ne privlači njegova žena. Samo mogu da se nadam da će pronaći snagu i da ćemo se jedno drugom približiti, ako nas udaljenosti ne dovedu do razvoda - priča on.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Video: Nezgodna rupa u Ulici Ljube Šercera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hobit

    16. april 2016 | 04:13

    Da se nije udebljala, bilo bi drugacije. Nema cega da se srami.

  • Nista licno

    16. april 2016 | 07:52

    Zasto je u pocetku bila nesrecna? To je pravo pitanje, nema kokoske i jajeta.

  • Levo smetalo

    16. april 2016 | 10:00

    Slicno se i sama osecam. Ugojila sam se. Nestalo je moje samopouzdanje, osmeh, dobro raspolozenje. ... Promenila sam se i spolja i iznutra...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA