ZAČINITE SVAKODNEVICU: Seks na brzaka

 
  • 1

Mnogi parovi složiće se da dobar seksualni život prestavlja veoma bitan faktor za kvalitetnu i uspešnu vezu. Međutim, da bi strast ostala na zavidnom nivou,kao što je to bilo na početku romanse, ponekad je potrebno isprobati i nešto novo. Mi predlažemo uvek uzbudljivi seks na brzaka

Uz sve porodične, poslovne i svakodnevne obaveze, ponekad je parovima zaista teško da nađu vremena da bi se, u meri u kojoj bi želeli, posvetili vrućim igricama u krevetu. Romantična večera, lagana muzika i duga predigra predstavljaju sjajnu stvar, ali tempo modernog života isuviše često ne dozvoljava ovako opsežne pripreme da bi se stiglo do zadovoljstva. Zato seksolozi preporučuju parovima da se, umesto nežnog vođenja ljubavi, s vremena na vreme prepuste čarima  seksa na brzaka.

Ovo predstavlja odličan način da malo uzdrmate vezi, pobegnete od rutine i uzburkate strasti. No, ni ovakav vid provoda ponekad nije baš lako sprovesti u delo, tako da ne bi bilo loše da se stvari ipak isplaniraju malkice unapred.

Jutro

Jutra su i više nego dobra prilika za seks na brzaka. Jednu sesiju pod jorganom odmah nakon buđenja lako je organizovati, jer su izjutra oba partnera usklađena u žurbi da se što pre spreme i bace na odrađivanje dnevnih obaveza. U ovo doba dana muškarci su najspremniji za akciju, a dame se kunu u to da nakon ovakvog buđenja celoga dana nisu skidale osmeh s lica. Nikad se ne zna, možda uveče bude i repriza.

Tuš

Ovde je u pitanju vrlo sličan scenario kao u prethodnoj varijanti. Jutarnje tuširanje predstavlja najbolji način da se razbudite, a još ako to činite u društvu voljene osobe, bićete oboje poletni tokom čitavog radnog dana.

Pauza na poslu

Umesto da odete na pauzu za ručak ili kafu, pregrizite nešto s nogu, a svoje slobodno vreme zamenite tajnim sastankom s partnerom. Nekoliko strastvenih trenutaka u zagrljaju voljene osobe učiniće čuda za vaš seksualni život.


Roštilj

Parovi koji imaju decu često nemaju vremena, a ni prilike za uživanje u strasti i oni najbolje znaju koliko je važno biti domišljat. Zajedničko okupljanje sa porodicom ili prijateljima sa decom predstavlja savršenu priliku da ugrabite neki trenutak da budete malo sami. Smislite neki izgovor i zamolite prisutne da pripaze na vaše klince, a vi se zatim iskradite do nekog šumarka, ili vaše kuće ako vam je blizu. Nekoliko minuta ukradene strasti pojačaće bliskost i vašoj vezi dati potpuno novu dimenziju.

Svadba

Ma koliko mrzeli da idete na ona jezivo dosadna venčanja dalekih rođaka iz drugog grada ili sa sela, znajte da i ovakve situacije možete da preokrenete u svoju korist. Ako ste smešteni u hotelu, preskočite deo posluženja i šmugnute do svoje sobe i na brzinu dajte oduška svojim strastima.

Automobil

Nakon određenog broja godina koje ste proveli zajedno, sećanja na uzbudljive početke veze počinju da blede. Ne bi bilo zgoreg da ih se prisetite i stvorite nove zajedničke uspomene. Vožnja kolima po mraku predstavlja odličnu pozivnicu da se zaustavite na nekom skrovitom mestu i prepustite ljubavnim maštarijama.

(Telegraf.rs/izvor: Hercegovina.info)

Video: Vozač dobio kutiju pa napravio ovaj potez: Snimak sa autobuske stanice koji niko nije video

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA