MUŠKARCI: Radite ove 4 vežbe i PENIS će vam postati OGROMAN!

 
  • 10

Većina muškaraca bi volela da ima veći penis bar za neki santimetar, a najbolje je to postići prirodnim putem. Evo i kako

Iako su mnoga istraživanja, na preko 15.000 muškaraca, pokazala da je prosečna dužina penisa u erekciji 13,2 cm, većina muškaraca bi volela još koji centimetar, čak i kad su iznad tog proseka.

Kad je produženje penisa u pitanju, muškarci mogu da biraju između silikonskih injekcija i raznih pomagala poput pumpi, međutim, stručnjaci upozoravaju da takve stvari donose i razne rizike poput infekcija, smanjenja osećaja i funkcije samog penisa. Zato se savetuje da isprobate prirodne metode kojima, navodno, može da se produži penis, piše 24sata.hr.

1. Metoda istezanja

Čvrsto uhvatite glavić penisa. Obratite pažnju da ne prekinete cirkulaciju (ne bi trebalo da osećate neprijatnost). Povucite i rastežite prema gore s dovoljno snage ali samo do granice bola. Ostavite ga u tom položaju 10 do 30 sekundi, a potom odmorite malo i ponovite. Ovo treba raditi svakodnevno od pet do 10 minuta. Penis možete potezati i u stranu - prema stomaku, bedrima, levo i desno na isti način.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

2. Rastezanje palcem

Ovo je slična vežba istezanja ali na nešto drugačiji način. Uhvatite vrh svog penisa jednom rukom i držite čvrsto, ali prirodno. Potom palac druge ruke postavite na bazu penisa. Povlačite glavić i držite ga tako 10 do 15 sekundi, a da je palac još na korenu penisa i tako vežbajte pet minuta.

3. Povlačenje u oba smera

Jednom rukom treba obuhvatiti glavić, a drugom rukom obuhvatiti koren penisa i mošnice te povlačiti u oba smera oko 10 sekundi i napraviti pauzu.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

4. Kegelove vežbe za muškarce

Poznato je kako Kegelove vežbe pomažu ženama u jačanju mišića karlice, bolje kontrole bešike i lakšeg postizanja orgazma, a često se zanemaruju njihova dobrobit za muškarce. Osim za poboljšanje erektilne disfunkcije, one mogu da utiču na produženje samog uda. Prvo što treba je "pronaći mišić" (kao da tokom mokrenja svesno prekinete tok), a onda počnite s vežbanjem.


Evo kako se pravilno rade Kegelove vežbe

(Telegraf.rs)

Video: Godišnjica rođenja Pupina i Andrića obeležena na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misa tumbas

    11. april 2016 | 00:04

    razvlaci ga 10 minuta ovako pa 10 onako pa plus jos 10 miuta...pa hocu li imati vremena za seks uopste.Vidim da cu I posao da batalim da bi imao vremena da ga razvlacim.

  • Jebach

    25. april 2016 | 17:43

    Ima neka cura za sex

  • Gaga

    19. april 2016 | 17:26

    A kome treba veliki...velicina nije bitna...treba samo da je dobar tehnicar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA