PROSTO JE: Ove 3 stvari će vam garantovano poboljšati seks

Malo seksualne magije nije na odmet, a čarobni sastojci su baš jednostavni. Pokušajte sa ovim što pre i imaćete neverovatan seks, koji se dugo pamti

  • 5

Seks vam je uvek isti i to je počelo da vam smeta? Vreme je da se opustite i promenite neke stereotipe. Neće vam se ništa loše desiti ako probate neke nove fore.

NAPALILA JE BRZA VOŽNJA, PA GA "UZJAHALA": Imali su žestok seks dok su jurili auto-putem (VIDEO)

Ove male promene u vašem seksualnom životu, koje vam neće biti teško da primenite, omogućiće vam veoliko uživanje, piše Index.

Budite sebični

Sebičnost je nepoželjna osobina u bilo kojoj drugoj situaciji, osim u krevetu. Ponekad se, svesno ili nesvesno, više posvećujete partneru i njegovim potrebama, a manje sebi i svojim, ali vreme je da se to promeni. Barem do onog trenutka dok ne doživite orgazam. Recite jasno i glasno šta, kako i kada želite. Ne treba se stidite svojih želja i fantazija ili da se osećate loše ako neke stvari ponekad potraju malo duže nego inače. S vremena na vreme, sebičnost može da bude jako dobra i zdrava.

 

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Neplanirani seks

Neplanirani seks onemogućava predigru, što često samo po sebi može da bude "predigra".  Naboj strasti i trenutno spopadanje, podiže nivo "vatre" u vama. Ponekad jednostavno nemate vremena za predjelo, već morate odmah da pređete na glavno jelo, kao prava grabežljiva zver. Iako se ističe da je predigra najvažniji deo seksa, pravila se menjaju. Seks može biti itekako odličan i bez nje. Vaša preznojenost i neuredost posle "akcije", objasniće vam koliko je neplanirani seks neverovatan. Uostalom, čuli ste da neplanirane stvari uvek ispadnu bolje od onih planiranih.

 

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Seks na brzaka

Seks na brzaka je izvanredna fora, kojom možete ponovno da se povežete s vašom ogoljenom željom za partnerom, što se odnosi na gledanje na partnera kao na objekat, odnosno fizičko biće. Vas dvoje se u jednom trenutku stapate samo u seksualno zadovoljstvo. Takav seks je onaj zdravi deo svakog odnosa, a i lakše ga je uklopiti u prenatrpani raspored.


 

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Seks uopšte ima puno prednosti, utiče na lepotu, kvalitet sna, povećanje kreativnosti i ukupnog zdravlja srca. Pored toga, redovno upražnjavanje seksa garantuje bolju komunikaciju s partnerom i veće zadovoljstvo celokupnim odnosnom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • momazver

    22. februar 2016 | 10:06

    U životu ono pod 2 ide u 3 i obrnuto, a onda se nekom od dvoje dešava 1. U braku, ne vredi.Iznenadjivao sam je iz raznih ulica,parkova,džbunova,terasa,sokaka,budžaka,ali danas jok. IZNENADI se i bude na brzaka samo kad kući dodje PUN novčanik...pa ti vidi...znači 12 puta godišnje...UŽAS!

  • Nana

    22. februar 2016 | 15:53

    Vežbajte, šetajte i nemojte pušiti.

  • Brale

    23. februar 2016 | 08:42

    Sex popravljaju samo komšije i prijatelji. Sve drugo je budalastina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA